Ειδήσεις

Ο Κυρ. Μητσοτάκης συγκαλεί εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ αύριο

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Αύριο, Τετάρτη, στις 16:30, θα συνεδριάσει εκτάκτως υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).

Η έκτακτη συνεδρίαση έρχεται σε συνέχεια των νέων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, με τις πυραυλικές επιθέσεις του Ιράν στο Ισραήλ, με κυβερνητικές πηγές να αναφέρουν ότι υπάρχει έτοιμο σχέδιο εκκένωσης και από Λίβανο και από Ισραήλ το οποίο, εφόσον απαιτηθεί, θα ενεργοποιηθεί. Για την ώρα δεν έχουν ζητηθεί εκκενώσεις.

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας με ανάρτηση στο Χ αναφέρει ότι μετά «από αίτημα του υπουργού ‘Αμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Βασίλη Πάλμε, σε τηλεφωνική μας επικοινωνία», η ελληνική Πολεμική Αεροπορία «θα διαθέσει μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 για τον απεγκλωβισμό υπηκόων της Κύπρου από τον Λίβανο».

Πηγή: liberal.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.