Ο Σύνδεσμος Οργανωμένων Φιλάθλων του Διαγόρα «Θύρα 6», με ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την αντίθεσή του στη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ κατά του Παναγιώτη Σπάρταλη, χαρακτηρίζοντάς την αστεία.
Αναλυτικά στην ανάρτησή της η «Θύρα 6» αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ είναι τεράστιος σύλλογος, αλλά με αυτές τις αστείες ανακοινώσεις εκεί στην ΠΑΕ τον κάνετε να δείχνει νάνος.
1905…».
Σ.Φ. Διαγόρα «Θύρα 6»: «Αστείες ανακοινώσεις»







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.