ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΕΑΣ Δάφνη: Με δύο αθλήτριες στα Τρίκαλα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Παρασκευή Πουλλή- Στιβος

Στα Τρίκαλα θα διε­ξα­χθεί μέσα στο σαβ­βα­το­κύ­ριακο το Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Στίβου Κ20, όπου ο ΔΕΑΣ Δάφνη θα συμ­με­τά­σχει με δύο αθλή­τριες.

Πρό­κει­ται για την Παρα­σκευή Πουλλή και την Φλώρα- Ειρήνη Δια­κο­γε­ωρ­γίου που θα αγω­νι­στούν στην σφυ­ρο­βο­λία.

Στην ανα­κοί­νωση που εξέδωσε ο ΔΕΑΣ Δάφνη προς ενη­μέ­ρωση ανα­φέ­ρο­νται τα ακό­λουθα:

«Το σαβ­βα­το­κύ­ριακο 27-28 Ιουλίου θα διε­ξα­χθεί στην πόλη των Τρι­κά­λων το Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Στίβου Κ20.

Από τον Δωδε­κα­νη­σιακό Εκπαι­δευ­τικό Αθλη­τικό Σύλλογο Δάφνη Ρόδου συμ­με­τέ­χουν την Κυριακή στον τελικό του αγω­νί­σμα­τος η Παρα­σκευή Πουλλή και η Φλώρα- Ειρήνη Δια­κο­γε­ωρ­γίου! Την απο­στολή θα την συνο­δεύ­σει ο προ­πο­νη­τής τους κ. Κου­με­ντής Φώτιος. Στους αγώνες θα παρα­βρε­θεί και ο κ. Δια­κο­νι­κό­λας Σάββας.

Την ομάδα στη­ρί­ζει η Μελισ­σο­κο­μική Δωδε­κα­νή­σου και το Μουσείο Μέλισ­σας.

Την Παρα­σκευή Πουλλή την στη­ρί­ζει επίσης η Μετα­φο­ρική Δωδε­κα­νή­σου της κ. Χρυ­σάν­θης Μακρή.

Ευχό­μα­στε καλό αγώνα στις αθλή­τριες!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.