ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για την επέτειο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
φυσας

Ανα­κοί­νωση για την επέτειο από τη δολο­φο­νία του Παύλου Φύσσα

Η μαύρη επέ­τειος της δολο­φο­νίας του Παύλου Φύσσα, επα­να­φέ­ρει στο προ­σκή­νιο την ανάγκη να χυθεί άπλετο φως στη δράση του νεο­να­ζι­στι­κού μορ­φώ­μα­τος  και να απο­δο­θεί Δικαιο­σύνη.

Ένα χρόνο μετά το τραγικό γεγονός, η ρητο­ρική του μίσους, οι ξυλο­δαρ­μοί και οι τρα­μπου­κι­σμοί επι­βε­βαιώ­νουν  την ανάγκη διαρ­κούς επα­γρύ­πνη­σης, ώστε το μήνυμα της μηδε­νι­κής ανοχής στις αντι­λή­ψεις  της Χρυσής Αυγής να δια­χυ­θεί στην ελλη­νική κοι­νω­νία.

Οι δυνά­μεις του δημο­κρα­τι­κού τόξου οφεί­λουν  να απο­δει­κνύ­ουν καθη­με­ρινά την πολι­τική βούλησή τους  για την αντι­με­τώ­πιση της φασι­στι­κής και ρατσι­στι­κής βίας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.