ΡΕΠΟΡΤΑΖ

O Τάσος Ζήφος παραιτήθηκε από την προεδρία της Ενωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΖΗΦΟΣ ΤΑΣΟΣ

Η παραί­τηση δεν σχε­τί­ζε­ται με επει­σό­διο που προη­γή­θηκε

Την παραί­τησή του από την προ­ε­δρία της Ενωσης Αξιω­μα­τι­κών Ελλη­νι­κής Αστυ­νο­μίας της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου υπέβαλε ο Ροδίτης αξιω­μα­τι­κός και πρό­ε­δρος αυτής κ. Τάσος Ζήφος, διευ­θυ­ντής της Α’ Αστυ­νο­μι­κής Διεύ­θυν­σης Δωδε­κα­νή­σου.

Ο κ. Ζήφος είχε ανα­λά­βει πρό­ε­δρος μετά από αρχαι­ρε­σίες που διε­ξή­χθη­σαν την 12η Δεκεμ­βρίου 2021 και πλέον μετά την παραί­τησή του η προ­ε­δρία ανα­τέ­θηκε στον άξιο αξιω­μα­τικό διοι­κητή του Τμή­μα­τος Τρο­χαίας Ρόδου κ. Εμμα­νουήλ Παπα­δάκη ενώ ο ίδιος παρα­μέ­νει απλό μέλος.

Η σύνθεση του νέου διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λίου έχει ως εξής:

Πρό­ε­δρος: Α/Β’ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Εμμα­νουήλ

Αντι­πρό­ε­δρος: Α/Β’ ΜΑΚΡΙΔΗΣ Μηνάς

Γενικός γραμ­μα­τέας: Α/Α’ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Πέτρος

Ανα­πλη­ρω­τής γραμ­μα­τέας: Α/Β’ ΜΠΡΑΒΟΣ Βασί­λειος

Οργα­νω­τι­κός γραμ­μα­τέας: Α/Α’ ΖΩΤΟΣ Από­στο­λος

Ταμίας: Α/Β’ ΠΑΝΤΑΖΗΣ Κων­στα­ντί­νος

Μέλος: Α/Υ ΖΗΦΟΣ Ανα­στά­σιος

Σημειώ­νε­ται ότι παρά τα αντι­θέ­τως φημο­λο­γού­μενα η παραί­τηση του κ. Ζήφου δεν σχε­τί­ζε­ται με επει­σό­διο που σημειώ­θηκε πρό­σφατα με κατώ­τερο στην ιεραρ­χία αξιω­μα­τικό, ο οποίος φέρεται να αμφι­σβή­τησε την επάρ­κειά του, παρότι χρονικά συνέ­πε­σαν.

Θεω­ρη­τικά ο κ. Ζήφος δεν μπο­ρούσε να είναι και ελεγ­κτής ως συν­δι­κα­λι­στής και ταυ­τό­χρονα και ελεγ­χό­με­νος από τους συνα­δέλ­φους του αλλά και συν­δι­κα­λι­στές της Ενωσης Αστυ­νο­μι­κών Υπαλ­λή­λων.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.