Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησε η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου

Παράλληλα συμμετείχε σε συνεδρίαση διευρυμένου διοικητικού συμβουλίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Την Τρίτη (21 Μαΐου 2024), ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και ο Ταμίας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αρχηγό  της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο Μάλλιο.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία έγινε έπειτα από αίτημα της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου, συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό και τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, και κατατέθηκε λεπτομερές υπόμνημα.


Σημειώνεται ότι, ο κ. Αρχηγός εξέφρασε ενδιαφέρον αντιλαμβανόμενος τις ιδιαίτερες υπηρεσιακές δυσκολίες της νησιωτικής αστυνομικής περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου.
Εθιμοτυπικά προσφέρθηκε στον κ. Αρχηγό αναμνηστική πλακέτα.
Επίσης, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ.
Ενώ, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας συμμετείχαν σε διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., όπου έγινε ενημέρωση για τρέχοντα θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Εμμανουήλ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Αστυνόμος Α’
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Πέτρος ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
Αστυνομικός Υποδιευθυντής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου