ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Υπερήφανος για την προσπάθεια, δύσκολη στιγμή με τους τραυματίες”!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΥΡΟ ΣΕΓΚΟΥΡΑ

Ο Κούρο Σεγκούρα χαρα­κτή­ρισε δίκαιη τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε και στις βολές της ομάδας του και του αντι­πά­λου. Όσα δήλωσε στη συνέ­ντευξη Τύπου ο κόουτς του Κολοσ­σού: “Συγ­χα­ρη­τή­ρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη και στους παίκτες μου για τη μάχη. Είμαι περή­φα­νος για την προ­σπά­θεια. Τρέξαμε το παι­χνίδι, προη­γού­μα­σταν για 33 περίπου λεπτά. Προ­σπα­θή­σαμε να καλύ­ψουμε τις απου­σίες μας, είχαμε καλή νοο­τρο­πία και ενέρ­γεια. Στο τέλος, όταν ανέβηκε ο ΠΑΟΚ και εμείς μείναμε από ενέρ­γεια, κάναμε κάποια χαζά λάθη και πήραν μια δίκαιη νίκη στο τέλος. Είχαμε τις μισές βολές από τον ΠΑΟΚ (σ.σ. 21/26 – 9/14). Σε ακόμα ένα παι­χνίδι ο αντί­πα­λός μας σούταρε διπλά­σιες βολές. Δεν μπο­ρούμε να κάνουμε κάτι για αυτό»

Για τον Περά­ντες και τον τραυ­μα­τι­σμό του: «Δεν έχουμε πλη­ρο­φο­ρίες ακόμα, θα δούμε αύριο την κατά­στασή του. Κάθε παίκτης είναι πολύ σημα­ντι­κός, είναι δύσκολη στιγμή».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.