ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ

Συγκρο­τή­θηκε , η Εξε­τα­στική Επι­τροπή της Βουλής για «τη διε­ρεύ­νηση του εγκλή­μα­τος των Τεμπών και όλων των πτυχών που σχε­τί­ζο­νται με αυτό».

Ο Κοσμή­το­ρας της Βουλής και Βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου Βασίλης Α. Υψη­λά­ντης, με απόφαση του Προ­έ­δρου της Βουλής των Ελλήνων, ορί­στηκε Μέλος της Εξε­τα­στι­κής Επι­τρο­πής για τη διε­ρεύ­νηση του σιδη­ρο­δρο­μι­κού δυστυ­χή­μα­τος στα Τέμπη, στις 28 Φεβρουα­ρίου 2023.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.