ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιάλυσος: Φρεσκάδα, καλό ποδόσφαιρο και άνετη πρόκριση

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Ιάλυσος

Άριστα πήρε ο Ιάλυσος στο πρώτο επίσημο τεστ της νέας αγω­νι­στι­κής περιό­δου. Το νεανικό σύνολο του Πανα­γιώτη Σπάρ­ταλη ταξί­δεψε στην Κρήτη, για το σαβ­βα­τιά­τικο παι­χνίδι της πρώτης φάσης του Κυπέλ­λου Ελλάδος με αντί­παλο τον Αστέρα Ρεθύ­μνου, με στόχο να συν­δυά­σει μία πρό­κριση με μία επί­δειξη ετοι­μό­τη­τας ενόψει της τελικής ευθείας της προ­ε­τοι­μα­σίας του για το πρω­τά­θλημα της Γ’ Εθνικής κατη­γο­ρίας και τα κατά­φερε περί­φημα. Το τελικό 3-0 έστειλε τους «τοξο­βό­λους» στη δεύτερη φάση της διορ­γά­νω­σης, όπου θα αντι­με­τω­πί­σουν τον νικητή του ζευ­γα­ριού Εθνικός-ΠΑΟ Κρου­σώνα, απο­τύ­πωσε δε μία εξαι­ρε­τική εμφά­νιση, η οποία έδωσε στον προ­πο­νητή Πανα­γιώτη Σπάρ­ταλη το δικαί­ωμα να χαμο­γε­λά­σει πλατιά.

Ο Ιάλυσος έθεσε τις βάσεις της επι­τυ­χίας του από το πρώτο ημί­χρονο. Οι ποδο­σφαι­ρι­στές του κυκλο­φό­ρη­σαν σωστά και γρήγορα την μπάλα, διέ­γνω­σαν από νωρίς τις αδυ­να­μίες της αντί­πα­λης άμυνας και «χτύ­πη­σαν» με μεθο­δι­κό­τητα, ανοί­γο­ντας το σκορ στο 29’ με δυνατό σουτ του Χατζη­νι­κόλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, έπειτα από κλέψιμο του Βλαχάβα στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο 44’ ο Χατζη­νι­κό­λας σκόραρε ξανά για το 0-2, με ωραίο ψηλο­κρε­μα­στό πλασέ σε συνέ­χεια έξοχης ενέρ­γειας και πάσας του Κατσούκη.

Στην επα­νά­ληψη η ομάδα του Πανα­γιώτη Σπάρ­ταλη δια­χει­ρί­στηκε με σύνεση το προ­βά­δι­σμά της, δεν έδωσε δικαιώ­ματα στον Αστέρα Ρεθύ­μνου να την απει­λή­σει και στο 89’ έβαλε το «κερα­σάκι», με τον Βλαχάβα να δια­μορ­φώ­νει το τελικό 0-3 με σουτ- «οβίδα» έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Οι συν­θέ­σεις:

Αστέρας Ρεθύ­μνου

Παπα­δά­κης, Καφε­τζής, Ψυχου­ντά­κης, Μαρα­θια­νός, Αντω­νό­που­λος, Σιόρε (31’ Ρηγάκης), Κλειδής, Γύπαρης, Φράγκος (62’ Κούρος), Παπα­δο­μα­νω­λά­κης (46’ Ρότζεν), Μπα­ξε­βά­νης (80’ Εσπια­λί­δης)

Ιάλυσος

Τσι­γά­ρος, Πάνος, Καρα­γε­ώρ­γης, Γιώργου, Γεωρ­γα­κό­που­λος (87’ Γκόγκος), Αθα­να­σίου, Κατσού­κης (67’ Σάββας), Τζουα­νά­κης, Βλα­χά­βας, Χατζη­νι­κό­λας, Πατσί­λης (77’ Πιπέρης)

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.