ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγνοείται 88χρονος στην Κρητηνία – Διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό του

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ιωάννης Παπαθεοδωράκης

Την 15η Αυγού­στου 2023 καταγ­γέλ­θηκε από τον γιό του Ιωάννη Παπα­θε­ο­δω­ράκη του Εμμα­νουήλ 88 ετών, κατοί­κου της Εμπωνας, η εξα­φά­νιση του.

Ο 88χρονος ο οποίος πάσχει από γερο­ντική άνοια και δια­μέ­νει μαζί με την σύζυγό του στην οικία τους στην Κρη­τη­νία, την 17.00 ώρα της 15ης Αυγού­στου 2023 έφυγε μόνος του από την οικία του για να την καθη­με­ρινή του βόλτα προς άγνωστη κατεύ­θυνση και δεν επέ­στρεψε.

Πάσχει από άνοια, εχει προ­βλή­ματα με την όραση και την ακοή του και δεν φέρει μαζί του κινητό τηλέ­φωνο.

Όταν εξα­φα­νί­στηκε φορούσε μαύρο τζιν παντε­λόνι, ριγέ μπλέ – λυκό που­κά­μισο και σαγιο­νά­ρες.

Οι προ­σπά­θειες της ΕΛΑΣ και εθε­λο­ντών (τοπικό παράρ­τημα του Silver Alert, ΕΘΟΜΑΚ Σαλάκου, ΕΠΟΜΕΑ Ρόδου κλπ) δεν απέ­δω­σαν ακόμη καρπούς.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.