ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 2: Καταρτισμός ομίλων… πριν από την κλήρωση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Σουπερ Λιγκ 2

Το από­γευμα της Τετάρ­της 2 Αυγού­στου έληξε η προ­θε­σμία των δηλώ­σεων συμ­με­το­χής στο νέο πρω­τά­θλημα της Super League 2, αφού όπως είχε ανα­φερ­θεί στην συνε­δρί­αση του διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λίου της Τρίτης (01/08) προ­α­παι­τού­μενο ήταν η ύπαρξη προ­κή­ρυ­ξης.

Πότε όμως θα γίνει ο καταρ­τι­σμός των ομίλων;

Σύμφωνα με τις τελευ­ταίες πλη­ρο­φο­ρίες, τους συμ­με­τέ­χο­ντες σε Α’ (Βόρειο) και Β’ (Νότιο) όμιλο θα τους μάθουμε πριν την κλήρωση, που έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί για τις 6 Σεπτεμ­βρίου. Αξίζει να σημειώ­σουμε ότι αρκετές ομάδες περι­μέ­νουν το δια­χω­ρι­σμό των ομίλων για να απο­φα­σί­σουν πού θα βάλουν τον πήχη ενόψει της νέας αγω­νι­στι­κής περιό­δου.

Από εκεί και πέρα, οι 25 από τις 26 ομάδες που είχαν δικαί­ωμα, δήλωσαν συμ­με­τοχή στο πρω­τά­θλημα της Super League 2 για την σεζόν 2023-2024 (φυσικά μεταξύ αυτών η ΠΑΕ Δια­γό­ρας).

Η μόνη ΠΑΕ που δεν το έπραξε ήταν τελικά ο Απόλ­λω­νας Σμύρνης, ο οποίος και εξέδωσε σχετική ανα­κοί­νωση εξη­γώ­ντας τους λόγους.

Πρώτος επι­λα­χών για να καλύψει το κενό της «ελαφράς ταξιαρ­χίας» είναι ο Γιού­χτας. Η διορ­γα­νώ­τρια αρχή απέ­στειλε ήδη έγγραφο στην ΕΠΟ, ώστε εκείνη να κινήσει τις δια­δι­κα­σίες και με τη σειρά της να ενη­με­ρώ­σει σχετικά με την ομάδα που θα λάβει πρό­σκληση συμ­με­το­χής στη δεύτερη τη τάξει επαγ­γελ­μα­τική κατη­γο­ρία.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.