Ειδήσεις

Οι οικοδόμοι της Ρόδου στηρίζουν την απεργία των ξενοδοχοϋπαλλήλων

Η Διοίκηση του Σωματείου Οικοδόμων Ρόδου στηρίζει την 24ωρη απεργία των ξενοδοχοϋπαλλήλων, που προκήρυξε το Σωματείο τους για τις 8 Αυγούστου 2014. Οι εργαζόμενοι θέλουν συμβάσεις χωρίς μειώσεις μισθών και δικαιωμάτων.

Ενώ οι κυβερνήσεις στήριξαν με επιδοτήσεις εκατομμυρίων τους εργοδότες στον τουριστικό κλάδο, οι μισθοί κουτσουρεύονται, τα ασφαλιστικά δικαιώματα περικόπτονται, οι απολύσεις γίνονται σωρηδόν, η δουλειά είναι ανυπόφορη, οι μεγαλοξενοδόχοι τρομοκρατούν και απειλούν ανενόχλητοι.

Είμαστε στο πλευρό των ξενοδοχοϋπαλλήλων και καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν δυναμικά στην απεργία του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και στη συγκέντρωση, που θα πραγματοποιήσουν, στις 8 Αύγουστου 2014, στις 9:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου, Στ. Καζούλη 30.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου