- Η Εξόδιος Ακολουθία του Ευάγγελου Γιομπλιάκη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 12:00 στο νεκροταφείο του Ταξιάρχη στη Ρόδο.
- Ο 62χρονος έχασε τη ζωή του την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στα Στεγνά, παρασυρόμενος από ορμητικά νερά κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας.
- Ο εκλιπών εργαζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως ξενοδοχοϋπάλληλος σε ξενοδοχείο της περιοχής Στεγνά.
- Η κηδεία θα αποτελέσει την ευκαιρία για το τελευταίο αντίο από την οικογένεια, συγγενείς και φίλους.
Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου θα γίνει η Εξόδιος Ακολουθία του άτυχου Ευάγγελου Γιομπλιάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στα Στεγνά, κατά τη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας παρασυρόμενος από τα ορμητικά νερά, με το όχημά του, στη θάλασσα.
Η κηδεία όπως έγινε γνωστό θα τελεσθεί αύριο Σάββατο, στις 12.00 το μεσημέρι, στο νεκροταφείο του Ταξιάρχη της Ρόδου, για το τελευταίο αντίο από την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.
Ο εκλιπών, ηλικίας 62 ετών, εργαζόταν τα τελευταία 4 χρόνια στη Ρόδο ως ξενοδοχοϋπάλληλος στην περιοχή Στεγνά, στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του κ. Γερονικόλα.

































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.