Πολιτιστικά

Διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Τήλο

Το Σάββατο 9 Αυγούστου και ώρα 9.30 στο ξενοδοχείο ILIDIROCKθα γίνει ημερίδα με θέμα «Τα μοναστήρια της Τήλου».

Κύρια ομιλήτρια θα είναι η κυρία Μπίθα Ιωάννα Διευθύνουσα του Κέντρου Έρευνας της Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Τέχνης της Ακαδημίας Αθηνών. Επίσης θα είναι η κυρία Εριφύλη Κανίνια αρχαιολόγος της ΚΒ ΕΠΚΑ και η κυρία Παπαβασιλείου Ελένη αρχαιολόγος της Δ΄Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στη μονή του Αγ. Παντελεήμονα και γεύμα με παραδοσιακό φαγητό.
Το βράδυ στις 21.00 στην πλατεία του νησιού θα γίνει εκδήλωση για τους ψαράδες της Τήλου με ομιλία-βιντεοπροβολές και προσφορά ψαρομεζέδων στους παρευρισκομένους.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με μουσική και τραγούδι από την Χριστίνα Κόζα, Σαββάκη Μιχάλη, Κώστα Μακρή, Αντώνη Μακρή και τα χορευτικά των Συλλόγων «Νέα Ομόνοια» και του «Αγ. Παντελεήμονα Ρόδου»

Την Κυριακή 10 Αυγούστου στις 20.30 στον υπέροχο χώρο του Χαρκαδιού θα γίνει συναυλία ελληνικής μουσικής με το 25μελές συγκρότημα «Μενεξέδες»υπο την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Στάθη Μανούσου καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να συνδυάσετε μια εκδρομή στο όμορφο νησί μας και να παρακολουθήσετε τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις.

Από τα ΔΣ των συλλόγων

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου