Τοπικές Ειδήσεις

“Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί”- Η Ο.Γ.Ε. Ρόδου καλεί στην κινητοποίηση της Τετάρτης 8 Μάρτη

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ.

Η Ομάδα Γυναικών Ρόδου καλεί σε συμμετοχή στην κινητοποίηση των φοιτητικών συλλόγων και της συντονιστικής επιτροπής μαθητών Ρόδου την Τετάρτη 8 Μάρτη,στις 12:00μ.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας καλεί σε συγκέντρωση στην Πλατεία Κύπρου στις 6:00μ.μ. μαζί με τα εργατκά σωματεία, τιμώντας αγωνιστικά την Ημέρα της Γυναίκας .

Μετατρέπουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη σε αγωνιστική συλλογική δράση.Με την παρουσία μας δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να μην σιωπήσουμε, αλλά να αγωνιστούμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις ξεσκεπάζοντας τις αιτίες και τους ενόχους: τους επιχειρηματικούς ομίλους, το κράτος τους και όλες τις κυβερνήσεις που στηρίζουν τις εγκληματικές πολιτικές θυσιάζοντας τις ζωές των νέων ανθρώπων.Δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμα των παιδιών μας να ζήσουν όπως τους αξίζει τον 21ο αιώνα. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη βαρβαρότητα που έχει θάψει τις ζωές των παιδιών μας κάτω από τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 8ης ΜΑΡΤΗ.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου