ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εξέφρασε την οδύνη του

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

Ο Οικου­με­νι­κός Πατριάρ­χης Βαρ­θο­λο­μαίος εκφρά­ζει τη βαθύ­τατη οδύνη του για το τραγικό σιδη­ρο­δρο­μικό δυστύ­χημα που συνέβη, χθες (28.03.2023) το βράδυ, μετά την φονική σύγκρουση στα Τέμπη.

Ο Οικου­με­νι­κός Πατριάρ­χης Βαρ­θο­λο­μαίο κατά τη σημε­ρινή Θεία Λει­τουρ­γία των Προη­για­σμέ­νων Δώρων στην οποία χορο­στά­τησε, προ­σευ­χή­θηκε ο Πανά­γα­θος Θεός να ανα­παύ­σει τις ψυχές των θυμάτων και να ενι­σχύει τους οικο­γέ­νειες τους, καθώς επίσης να βοη­θή­σει για την ταχεία απο­κα­τά­σταση της υγείας των τραυ­μα­τιών. Επίσης, προ­σευ­χή­θηκε και για την ανά­παυση των ψυχών των θυμάτων των δύο πολύ­νε­κρων αυτο­κι­νη­τι­κών δυστυ­χη­μά­των που συνέ­βη­σαν παλαιό­τερα στην ίδια περιοχή των Τεμπών.

Ο Οικου­με­νι­κός Πατριάρ­χης επι­κοι­νώ­νησε με την Πρόεδρο της Δημο­κρα­τίας, Κατε­ρίνα Σακελ­λα­ρο­πού­λου, εκφρά­ζο­ντάς της τα συλ­λυ­πη­τή­ρια και τη συμπα­ρά­σταση του ιδίου και της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλη­σίας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.