ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γ. Χατζημάρκος: Το Εθνικό Θέατρο Ρόδου είναι το πρώτο έργο που θα δημοπρατήσουμε στη νέα χρονιά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ

“Ηρθε η έγκριση της δημο­πρά­τη­σης του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου” όπως ανα­κοί­νωσε ο Περι­φε­ρειάρ­χης Γιώργος Χατζη­μάρ­κος στον λογα­ρια­σμό του στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης.

Ανα­λυ­τικά η ανάρ­τηση του Περι­φε­ριάρχη:

Με το δεξί και στο ’23 !

Το Εθνικό Θέατρο Ρόδου είναι το πρώτο έργο που θα δημο­πρα­τή­σουμε στη νέα χρονιά.

Μας έδωσε πολλή χαρά η έγκριση των τευχών δημο­πρά­τη­σης που λάβαμε απο τις Υπη­ρε­σίες του Ταμείου Ανά­καμ­ψης και έτσι είμαστε πλέον έτοιμοι να προ­χω­ρή­σουμε, σε συνεν­νό­ηση και με τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπου­ράκη, στην δημο­πρά­τηση του έργου, που θα γίνει εντός του Ιανουα­ρίου.

Με το δεξί λοιπόν το 2023 και με πρώτη δημο­πρά­τηση, ένα έργο που για τον τόπο μας ήταν όνειρο δεκα­ε­τιών.

Αλλά, τα όνειρα πεθαί­νουν μόνο όταν τα εγκα­τα­λεί­ψεις και εμείς όλα αυτά τα εγκα­τα­λειμ­μένα όνειρα τα ανα­βιώ­νουμε υπη­ρε­τώ­ντας τα με αγάπη, δέσμευση και αφο­σί­ωση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.