Αθλητικά

ΑΕΡΑ: Μετά τον Κιοσέογλου, νέο «μπαμ» με Χατζησάββα!

Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, σχετικά με την αποφασιστικότητά τους να οδηγήσουν την αγαπημένη ομάδα τους όχι μόνο στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Δωδεκανήσου, αλλά και στον προβιβασμό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία, συνεχίζουν να στέλνουν οι άνθρωποι της ΑΕΡΑ.
Λίγες μέρες μετά την απόκτηση του πολύπειρου πρώην μεσοεπιθετικού του Φοίβου Τάσου Κιοσέογλου, οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε νέα σπουδαία και ηχηρή μετεγγραφή, εντάσσοντας στο δυναμικό τους τον Χρήστο Χατζησάββα!
Ο 29χρονος επιθετικός ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει να υπηρετεί τον Ιάλυσο, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει σε ρυθμούς Γ’ Εθνικής κατηγορίας, έχει να επιδείξει ένα «γεμάτο» βιογραφικό, έχοντας φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Ζακύνθου, του Αστέρα Βάρης, της Προοδευτικής, του Εθνικού Πειραιώς, του Ιωνικού, του Διαγόρα, της Ρόδου και του Ηρόδοτου.
Η ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας μ’ έναν ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή ήταν για τον προπονητή Παναγιώτη Μπεκιάρη ένα βασικό ζητούμενο, είναι προφανώς πως η θέση καλύφθηκε ιδανικά και η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries θα βρει την ΑΕΡΑ ακόμα πιο ισχυρή.
Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν ξανά την προσεχή Τρίτη σε συνθήκες πληρότητας, με το βλέμμα στραμμένο στο πρώτο παιχνίδι του 2023, που είναι το εντός έδρας κόντρα στον Ευκλή για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου