ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: Ανασύνταξη και στροφή στον Πανιώνιο

Δημήτρης Στούμπης 3 λεπτά ανάγνωση
Ροδος

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρω­τά­θλημα της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας γνώρισε ο Α.Σ. Ρόδος. Τα «ελάφια» μετά από τις τρεις συνε­χό­με­νες νίκες που κατέ­κτη­σαν στις ισά­ριθ­μες πρώτες αγω­νι­στι­κές, δεν τα κατά­φε­ραν στο δημο­τικό στάδιο Μυτι­λή­νης και ηττή­θη­καν με σκορ 2-1 από τον τοπικό Αιολικό, παρότι είχαν την πρω­το­βου­λία των κινή­σεων στην μεγα­λύ­τερη διάρ­κεια της ανα­μέ­τρη­σης.

Το συγκε­κρι­μένο απο­τέ­λε­σμα, ανά­γκασε τους «πρά­σι­νους» να υπο­χω­ρή­σουν από την πρώτη θέση του βαθ­μο­λο­γι­κού πίνακα, ωστόσο, δεν έφερε και την κατα­στροφή, με τα «ελάφια» να καλού­νται να ανα­συ­ντα­χθούν, καθώς ακο­λου­θεί το εντός έδρας ντέρμπι της 5ης αγω­νι­στι­κής με αντί­παλο τον πρω­το­πόρο Πανιώ­νιο.

Όπως όλα δεί­χνουν το παι­χνίδι θα οριστεί για το μεση­μέρι της προ­σε­χούς Κυρια­κής 11 Δεκεμ­βρίου, με τον Α.Σ. Ρόδος να εκδίδει ανα­κοί­νωση με οδηγίες για την ανα­μέ­τρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Στη σχετική ανα­κοί­νωση ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Ενόψει της ανα­μέ­τρη­σης με τον Πανιώ­νιο, η Ρόδος ανα­κοι­νώ­νει τα παρα­κάτω:

1. Θα δοθούν εισι­τή­ρια σε οπαδούς του αντι­πά­λου που θα τοπο­θε­τη­θούν στη γνωστή θύρα 3 των φιλο­ξε­νου­μέ­νων με ακεραία την κατα­βολή του αντι­τί­μου στις πύλες εισόδου του δημο­τι­κού σταδίου μας.

2. Θα κρα­τη­θεί σειρά προ­τε­ραιό­τη­τας για την είσοδο στο δημο­τικό στάδιο της Ρόδου που θα ελέγ­χε­ται από την ειδική ομάδα security.

3. Δια­πι­στευ­τή­ρια δημο­σιο­γρά­φων για την ανα­μέ­τρηση, θα γίνο­νται δεκτά ως την Πέμπτη 8 τρέ­χο­ντος.

4. Δεν θα μετα­δο­θεί ο αγώνας τηλε­ο­πτικά.

5. Για τον Σύν­δε­σμο Φιλά­θλων της Ρόδου θα δοθούν εισι­τή­ρια πριν από την ανα­μέ­τρηση.

Πλη­ρο­φο­ρίες για τον αγώνα δίδο­νται από το τηλέ­φωνο 6948160410».

Βασίλης Βογια­τζής: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Με αφορμή την ήττα από τον Αιολικό, ο αρχηγός του Α.Σ. Ρόδος Βασίλης Βογια­τζής ανέφερε στις δηλώ­σεις του τα ακό­λουθα:

«Καλώς ή κακώς στο ποδό­σφαιρο δεν παίρ­νεις πάντα αυτό που σου αξίζει, αυτή είναι η ομορφιά του ποδο­σφαί­ρου άλλωστε και αυτό συνέβη. Η Ρόδος ήταν μία ομάδα που μέσα στο γήπεδο έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδό­σφαιρο, μία ομάδα που στα πρώτα 10 λεπτά χωρίς καμία υπερ­βολή είχε 5 τελικές πάνω στη γραμμή που θα μπο­ρούσε το παι­χνίδι να ήταν 0-2, μία ομάδα που δεν απει­λή­θηκε μέχρι και το 65ο που έγινε το πέναλτι. Ένα παι­χνίδι πλήρως ελεγ­χό­μενο από εμάς, σε ένα δεκά­λε­πτο αδρά­νειας της δικής μας ομάδας που είναι φυσιο­λο­γικό, δηλαδή όσο καλή να είναι η μέρα, ο αντί­πα­λος πάντα θα βρίσκει τον χρόνο που και αυτός θα προ­σπα­θή­σει, θα παίξει και θα κάνει το δικό του παι­χνίδι. Σε αυτή τη στιγμή αδρά­νειας της δικής μας ομάδας λοιπόν, ο Αιο­λι­κός κατά­φερε να κάνει την ανα­τροπή.

Προ­σω­πικά σαν αρχηγός της Ρόδου είμαι πάρα πολύ ευχα­ρι­στη­μέ­νος από τον τρόπο που αγω­νι­στή­καμε, ακο­λου­θή­σαμε πιστά το πλάνο της ομάδας όπως και σε κάθε παι­χνίδι, που με ακριβώς τον ίδιο τρόπο έχουμε κερ­δί­σει τα προη­γού­μενα 3 παι­χνί­δια.

Η ομάδα έπαιξε τρομερό ποδό­σφαιρο, είχε την κατοχή της μπάλας και τις φάσεις. Μετά την ανα­τροπή του σκορ είχαμε δοκάρι με τον Μου­ζα­κίτη και τετ α τετ με τον Σουλάι, δηλαδή είναι αυτό που λέμε, η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ανα­λύ­σουμε, νομίζω τα πράγ­ματα ήταν ολο­φά­νερα και ξεκά­θαρα, εννο­εί­ται σέβομαι την αντί­παλη ομάδα αλλά πιστεύω ότι ήμασταν πολύ ανώ­τε­ροι του­λά­χι­στον για 75 λεπτά. Αυτή είναι η προ­σω­πική και ταπεινή μου άποψη».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.