Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Ανασύνταξη και στροφή στον Πανιώνιο

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας γνώρισε ο Α.Σ. Ρόδος. Τα «ελάφια» μετά από τις τρεις συνεχόμενες νίκες που κατέκτησαν στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, δεν τα κατάφεραν στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης και ηττήθηκαν με σκορ 2-1 από τον τοπικό Αιολικό, παρότι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.
Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ανάγκασε τους «πράσινους» να υποχωρήσουν από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο, δεν έφερε και την καταστροφή, με τα «ελάφια» να καλούνται να ανασυνταχθούν, καθώς ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Πανιώνιο.
Όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι θα οριστεί για το μεσημέρι της προσεχούς Κυριακής 11 Δεκεμβρίου, με τον Α.Σ. Ρόδος να εκδίδει ανακοίνωση με οδηγίες για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, η Ρόδος ανακοινώνει τα παρακάτω:
1. Θα δοθούν εισιτήρια σε οπαδούς του αντιπάλου που θα τοποθετηθούν στη γνωστή θύρα 3 των φιλοξενουμένων με ακεραία την καταβολή του αντιτίμου στις πύλες εισόδου του δημοτικού σταδίου μας.
2. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας για την είσοδο στο δημοτικό στάδιο της Ρόδου που θα ελέγχεται από την ειδική ομάδα security.
3. Διαπιστευτήρια δημοσιογράφων για την αναμέτρηση, θα γίνονται δεκτά ως την Πέμπτη 8 τρέχοντος.
4. Δεν θα μεταδοθεί ο αγώνας τηλεοπτικά.
5. Για τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της Ρόδου θα δοθούν εισιτήρια πριν από την αναμέτρηση.
Πληροφορίες για τον αγώνα δίδονται από το τηλέφωνο 6948160410».
Βασίλης Βογιατζής: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
Με αφορμή την ήττα από τον Αιολικό, ο αρχηγός του Α.Σ. Ρόδος Βασίλης Βογιατζής ανέφερε στις δηλώσεις του τα ακόλουθα:
«Καλώς ή κακώς στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις πάντα αυτό που σου αξίζει, αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου άλλωστε και αυτό συνέβη. Η Ρόδος ήταν μία ομάδα που μέσα στο γήπεδο έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, μία ομάδα που στα πρώτα 10 λεπτά χωρίς καμία υπερβολή είχε 5 τελικές πάνω στη γραμμή που θα μπορούσε το παιχνίδι να ήταν 0-2, μία ομάδα που δεν απειλήθηκε μέχρι και το 65ο που έγινε το πέναλτι. Ένα παιχνίδι πλήρως ελεγχόμενο από εμάς, σε ένα δεκάλεπτο αδράνειας της δικής μας ομάδας που είναι φυσιολογικό, δηλαδή όσο καλή να είναι η μέρα, ο αντίπαλος πάντα θα βρίσκει τον χρόνο που και αυτός θα προσπαθήσει, θα παίξει και θα κάνει το δικό του παιχνίδι. Σε αυτή τη στιγμή αδράνειας της δικής μας ομάδας λοιπόν, ο Αιολικός κατάφερε να κάνει την ανατροπή.
Προσωπικά σαν αρχηγός της Ρόδου είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο της ομάδας όπως και σε κάθε παιχνίδι, που με ακριβώς τον ίδιο τρόπο έχουμε κερδίσει τα προηγούμενα 3 παιχνίδια.
Η ομάδα έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο, είχε την κατοχή της μπάλας και τις φάσεις. Μετά την ανατροπή του σκορ είχαμε δοκάρι με τον Μουζακίτη και τετ α τετ με τον Σουλάι, δηλαδή είναι αυτό που λέμε, η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να αναλύσουμε, νομίζω τα πράγματα ήταν ολοφάνερα και ξεκάθαρα, εννοείται σέβομαι την αντίπαλη ομάδα αλλά πιστεύω ότι ήμασταν πολύ ανώτεροι τουλάχιστον για 75 λεπτά. Αυτή είναι η προσωπική και ταπεινή μου άποψη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου