ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόστιμα 10.000 ευρώ σε δύο πρατήρια καυσίμων στα Δωδεκάνησα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΑΥΣΙΜΑ

Πρό­στιμα συνο­λι­κού ύψους 10.000 ευρώ επι­βλή­θη­καν, με απόφαση του υπουρ­γού Ανά­πτυ­ξης και Επεν­δύ­σεων κ. Άδωνι Γεωρ­γιάδη, σε δύο πρα­τή­ρια υγρών καυ­σί­μων στα Δωδε­κά­νησα.

Σε ελέγ­χους της Διϋ­πη­ρε­σια­κής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) δια­πι­στώ­θηκε ότι τα εν λόγω πρα­τή­ρια παρα­βί­α­ζαν τις κεί­με­νες δια­τά­ξεις περί αθέ­μι­της κερ­δο­φο­ρίας (Νόμος 4818/2021) στη βενζίνη και το πετρέ­λαιο κίνησης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.