ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε 30χρονο που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα γυναίκα με το αυτοκίνητο του

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τροχαιο 18.11.2022

Τροχαίο δυστύ­χημα σημειώ­θηκε την 19.20 ώρα της Παρα­σκευής στο 6ο χιλιό­με­τρο της Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου, στο ύψος του σούπερ μάρκετ “Βασι­λό­που­λος”.

ΙΧ επι­βα­τικό αυτο­κί­νητο οδη­γού­μενο από έναν 30χρονο ημεδαπό που κατευ­θυ­νό­ταν από το Φαλη­ράκι προς τη Ρόδο, επι­χεί­ρησε προ­σπέ­ραση από δεξιά προ­πο­ρευό­με­νου αυτο­κι­νή­του κι όταν επα­νήλθε στην αρι­στερή λωρίδα κυκλο­φο­ρίας παρέ­συρε και τραυ­μά­τισε θανά­σιμα την 64χρονη Μάρθα Τσι­κούρη και την 36χρονη Καθο­λική Σκιαδά που νοση­λεύ­ε­ται σε κρίσιμη κατά­σταση στο Γενικό Νοσο­κο­μείο Ρόδου.

Οι δύο γυναί­κες διέ­σχι­ζαν την στιγμή εκείνη το οδό­στρωμα εκτός διά­βα­σης.

Ο οδηγός συνε­λή­φθη και σήμερα το πρωί οδη­γή­θηκε συνο­δευό­με­νος από τον συνή­γορό του κ. Δήμο Μουτάφη ενώπιον του Εισαγ­γε­λέως Υπη­ρε­σίας που του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουρ­γή­μα­τος για επι­κίν­δυνη οδήγηση και τον παρέ­πεμψε στον τακτικό Ανα­κριτή για να απο­λο­γη­θεί.

Ζήτησε και έλαβε προ­θε­σμία για αύριο.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.