Ρεπορτάζ

Σύλληψη 27χρονου αθίγγανου για διάρρηξη σε ξενοδοχείο

Το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 27χρονος αθίγγανος ο οποίος στο χρονικό διάστημα 04/05-10-2022 αφαίρεσε οικοδομικά εργαλεία από επιχείρηση.
Πιο συγκεκριμένα, την 4η Οκτωβρίου 2022 καταγγέλθηκε προφορικά από τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου επί της οδού Γ. Μαύρου και Κωνσταντινίδη, το οποίο εδώ και περίπου ένα χρόνο δεν λειτουργεί λόγω ανακαίνισης, ότι περί ώραν 13:00 της ιδίας ημέρας άγνωστο άτομο αφού έσπασε την μπαλκονόπορτα ισογείου δωματίου του ξενοδοχείου εισήλθε εντός, κατέβηκε στο υπόγειο, έσπασε και άλλες πόρτες εκ των οποίων και την πόρτα της αποθήκης του συντηρητή αφαιρώντας εργαλεία και συγκεκριμένα έναν τροχό ηλεκτρικό, ένα ηλεκτρονικό τρυπάνι και μια εργαλειοθήκη αξίας περίπου 600 ευρώ.
Επίσης, την 5η Οκτωβρίου 2022 και περί ώρα 16:20 ο δράστης μετέβη εκ νέου στο σημείο και έψαξε τους χώρους χωρίς να αφαιρέσει κάτι.
Αστυνομικοί μετά από συλλογή – αξιοποίηση πληροφοριών σε συνδυασμό με την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού κατέληξαν στην ταυτότητα του δράστη γνωστού για παρόμοια αδικήματα.
Κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκε επί της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας, προσήχθη και συνελήφθη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου