ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα Εγκαίνια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου παρέστη ο Δήμαρχος Λέρου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Συλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε ο Αγια­σμός και τα εγκαί­νια του Συλ­λό­γου Εθε­λο­ντών Αιμο­δο­τών η Ζωή στο νέο τους Γραφείο στην περιοχή Λακκί, μετα την παρα­χώ­ρηση του συγκε­κρι­μέ­νου χώρου από τη Δημο­τική Αρχή.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Επί­σκο­πος Στρα­το­νι­κείας κκ Στέ­φα­νος Κατές, μετά του Πρω­το­πρε­σβυ­τέ­ρου Πατέρα Νικο­δή­μου και του Πρε­σβυ­τέ­ρου Πατέρα Δαμα­σκη­νού παρου­σία του Προ­έ­δρου των αιμο­δο­τών κ. Πέτρου Ακο­γλάνη και των μελών του ΔΣ, του Δημάρ­χου κ. Μιχάλη Κόλια, του Αντι­δη­μάρ­χου κ. Νεκτά­ριου Μπίλλη και του Προ­έ­δρου ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Κυριά­κου Γρεκού, αρχών του νησιού μας, Προ­έ­δρων Συλ­λό­γων και πλήθους κόσμου.

Ο κ Κόλιας συνε­χάρη τον Πρόεδρο κ. Ακο­γλάνη για το σημα­ντικό έργο “προ­σφο­ράς ζωης” που επι­τε­λεί, τόνισε ότι η απόφαση να παρα­χω­ρη­θεί ο συγκε­κρι­μέ­νος χώρος που πλέον θα στε­γά­ζε­ται ο σύλ­λο­γος είναι το ελά­χι­στο που οφεί­λουμε στο τερά­στιο έργο που προ­σφέ­ρει ο ανωτέρω σύλ­λο­γος, τονί­ζο­ντας πάντοτε ότι θα είμαστε συμπα­ρα­στά­τες και αρωγοί στο έργο τους.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.