ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Εχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Αρης Αρχαγγέλου

Στο γήπεδο της Καλύ­μνου θα φιλο­ξε­νη­θεί σήμερα ο Άρης Αρχαγ­γέ­λου.

Οι «κιτρι­νό­μαυ­ροι» θα αντι­με­τω­πί­σουν στις 15:00, το τοπικό Α.Ο Βαθύ, για την 16η αγω­νι­στική του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας, στον 2ο όμιλο.

Η ομάδα του Μιχάλη Χαρίτου προ­έρ­χε­ται από νίκη σε βάρος της Χάλκης την προη­γού­μενη αγω­νι­στική και θέλει να συνε­χί­σει στον ίδιο δρόμο των επι­τυ­χιών για να παρα­μεί­νει στις υψηλές θέσεις της βαθ­μο­λο­γίας.

Βέβαια το παι­χνίδι είναι δύσκολο, κάτι που το γνω­ρί­ζουν όλοι στον Άρη, με πρώτο και καλύ­τερο τον έμπειρο τεχνικό, όπως φάνηκε και από τις ακό­λου­θες δηλώ­σεις που παρα­χώ­ρησε στη «δσπορ»:

«Το παι­χνίδι στην Κάλυμνο είναι δύσκολο.

Πρέπει να παρου­σια­στούμε με την ανάλογη προσοχή και σοβα­ρό­τητα από την αρχή μέχρι το τέλος, για να κατα­κτή­σουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Έχω εμπι­στο­σύνη στους ποδο­σφαι­ρι­στές μου ότι θα τα κατα­φέ­ρουν και θα προ­σθέ­σουν ακόμα μια επι­τυ­χία στο ενερ­γη­τικό μας, δίνο­ντας συνέ­χεια στην πολύ καλή πορεία που πραγ­μα­το­ποιούμε από την αρχή της σεζόν.

Ευελ­πι­στώ το παι­χνίδι να κυλίσει ομαλά, να πάρουμε το απο­τέ­λε­σμα που θέλουμε και να μην προ­κύ­ψουν προ­βλή­ματα σε ποδο­σφαι­ρι­στές».

Το ευχά­ρι­στο για τον Μιχάλη Χαρίτο είναι ότι όλοι οι ποδο­σφαι­ρι­στές είναι στη διάθεση του και θα έχει την ευκαι­ρία να παρα­τά­ξει την καλύ­τερη δυνατή ενδε­κάδα.

Η απο­στολή των «κιτρι­νό­μαυ­ρων» ανα­χώ­ρησε χθες το από­γευμα, ακτο­πλοϊ­κώς.

Τέλος αξίζει να ανα­φέ­ρουμε ότι η προ­ε­τοι­μα­σία του Άρη, ολο­κλη­ρώ­θηκε την Πέμπτη στο γήπεδο Μασάρων, με τον έμπειρο τεχνικό να επι­κε­ντρώ­νε­ται σε ασκή­σεις τακτι­κής, τελειώ­ματα φάσεων, στη­μέ­νες μπάλες, όπως και ασκή­σεις στην κατοχή και την κυκλο­φο­ρία της μπάλας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.