Αθλητικά

Α.Ε. Καραϊσκάκης: Καταγγέλλει απόπειρα δωροδοκίας από ανταγωνιστική ΠΑΕ

Σε σοβαρή καταγγελία θα προβεί η Α.Ε. Καραϊσκάκης, αμέσως μετά τις γιορτές, αφού όπως υποστηρίζει η ομάδα της Άρτας, διαθέτει αδιάσειστα στοιχεία για απόπειρα δωροδοκίας από ΠΑΕ που έχει τους ίδιους στόχους (δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία).
Να σημειώσουμε ότι η Α.Ε. Καραϊσκάκης συμμετέχει στον 2ο όμιλο (Νότιο) του πρωταθλήματος της Super League 2, μαζί με το Διαγόρα και τη Ρόδο.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Αρτινοί αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Μετά λύπης είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε ότι περιήλθαν στη γνώση και κατοχή της Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για απόπειρα δωροδοκίας από Π.Α.Ε. που έχει τους ίδιους στόχους με την δική μας πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι.
Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας θα προβεί αμέσως μετά τις γιορτές σε καταγγελία ενώπιον των αρμόδιων αθλητικών οργάνων και αρχών και ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης για άμεση παραδειγματική τιμωρία όλων των εμπλεκόμενων φυσικών και νομικών προσώπων, καθώς η επαίσχυντη αυτή αθέμιτη πράξη και προσέγγιση δε συνάδει με τα αθλητικά ιδεώδη και το ευ αγωνίζεσθαι».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου