Αθλητικά

Μιχάλης Χατζηιωάννου: «Το μετάλλιο και το κύπελλο στον Πανορμίτη»

Χατζηιωάννου- Καλλιστος Διακογεωργίου

Ο Μιχάλης Χατζηιωάννου ήταν ο μεγάλος νικητής του 7ου Διεθνή Μαραθωνίου της Ρόδου που διεξήχθη την Κυριακή 10 Απριλίου.
Ο Συμιακός δρομέας μεγάλων αποστάσεων έχει δηλώσει πολλές φορές ότι τρέχει με την πνευματική βοήθεια της Ιεράς Μονής του Πανορμίτη, γι’ αυτό και αποφάσισε να δωρίσει το μετάλλιο και το κύπελλο που το απονεμήθηκε για τη νίκη στον Μαραθώνιο της Ρόδου στο μουσείο του Ταξιάρχη.
Ο Μιχάλης Χατζηιωάννου θα μεταβεί την Μεγάλη Παρασκευή στο Πανορμίτη, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Κάλλιστο Διακογεωργίου.
Στη σχετική ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί ο Μιχάλης Χατζηιωάννου, ανέφερε τα ακόλουθα:
Την Μεγάλη Παρασκευή θα παραδώσουμε μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Νότιου Αιγαίου κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, το μετάλλιο και το κύπελλο του 7ου Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου στο μουσείο της Ιερά Μονή Πανορμίτη!
Να τον ευχαριστήσω που βρίσκετε πλάι μου και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια μαζί για το καλύτερο!».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.