Αθλητικά

ΠΑΕ Ρόδος: Υποβιβάστηκε εκτός και αν…

Ακόμα μία εντός έδρας ήττα, αυτή την φορά από την Κηφισιά με σκορ 3-1, γνώρισε η ΠΑΕ Ρόδος στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 2ο όμιλο (Νότιο).
Τα «ελάφια» με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ωστόσο, έχουν μία ελπίδα για να αλλάξει η κατάσταση έτσι ώστε παλέψουν έως το τέλος του πρωταθλήματος για την παραμονή τους. Η ελπίδα των «πρασίνων» είναι να κερδίσουν την έφεση που κατέθεσαν κατά της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ που τους τιμώρησε με αφαίρεση οκτώ βαθμών και χρηματικό πρόστιμο, όπως και να δικαιωθούν στην ένσταση που κατέθεσαν κατά του κύρους του εκτός έδρας αγώνα με την Ζάκυνθο, όπου είχαν ηττηθεί με σκορ 5-0.
Βέβαια υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην ομάδα, η οποία αγωνίζεται με ελλιπέστατο ρόστερ, χωρίς τερματοφύλακα, ενώ υπάρχου οφειλές σε πρώην και νυν ποδοσφαιριστές, και είναι άγνωστο, εφόσον κερδίσουν την έφεση και την ένσταση, αν έχουν τις δυνατότητες, αγωνιστικά, να κατακτήσουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να παραμείνουν στην κατηγορία.
Στα αγωνιστικά
Την Τετάρτη 13/4 η ΠΑΕ Ρόδος θα φιλοξενηθεί στο «Σεραφείδειο» (15:00) από την ΑΕΚ Β’ στο πλαίσιο της εμβόλιμης 31ης αγωνιστικής της Super League 2.
Η χθεσινή προπόνηση των «ελαφιών» που διεξήχθη το μεσημέρι στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, επικεντρώθηκε σε ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα.
Η προετοιμασία των «πρασίνων» θα ολοκληρωθεί σήμερα, είτε σε γήπεδο του νησιού μας, είτε σε γήπεδο της Αττικής, ανάλογα με την ώρα που θα αναχωρήσει η αποστολή για την Αθήνα.
Ο Νίκος Κουρμπανάς υπολογίζει στις υπηρεσίες μόλις 12 ποδοσφαιριστών, ενώ παραμένει άγνωστο αν και πότε θα ενσωματωθούν στο έμψυχο δυναμικό ο Γιώργος Βουργουντζής και ο Μιχάλης Ηλιάδης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και βρίσκονται εκτός νησιού.
«Μόνο εγώ φταίω»
Με ανάρτηση στο επίσημο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης η ΠΑΕ Ρόδος, ο Τώνης Μαρτίνης ανέφερε τα εξής, μετά από το παιχνίδι με την Κηφισιά:
« Για μας το πρωτάθλημα σήμερα (σ.σ. Κυριακή) πάει προς το τέλος: Καλώς ή κακώς, κάναμε ή δεν κάναμε λάθη, τα πληρώσαμε!
Ποιος φταίει; ΕΓΩ και μόνο! Πήρα την ομάδα σε μια γαλανή σακούλα σκουπιδιών στο τοπικό και την έφτασα όσο πιο ψηλά, σε τρία χρόνια.
Το όνειρο έχει μια παρένθεση, δεν παύω να ονειρεύομαι τη Ρόδο στη Super League 1! Αυτά…».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου