ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συλλήψεις για άγρα πελατών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Παλιά πόλη συντριβάνι

Συ­νε­λή­φθη­σαν χθες (06-06-2014) στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Του­ρι­στι­κής Αστυ­νο­μί­ας Ρόδου, τρεις άτομα και συ­γκε­κρι­μέ­να ένας 35χρο­νος ημε­δα­πός, ένας 32χρο­νος υπή­κο­ος Αλ­βα­νί­ας και ένας 42χρο­νος υπή­κο­ος Σερ­βί­ας, κα­τη­γο­ρού­με­νοι για άγρα πε­λα­τών.



Ει­δι­κό­τε­ρα χθες το από­γευ­μα στην πόλη της Ρόδου, στο πλαί­σιο στο­χευ­μέ­νων ελέγ­χων, δια­πι­στώ­θη­κε ότι οι συλ­λη­φθέ­ντες πα­ρε­νο­χλού­σαν διερ­χό­με­νους πο­λί­τες και τους προ­έ­τρε­παν επι­τα­κτι­κά να δε­χτούν τις υπη­ρε­σί­ες εστί­α­σης κα­τα­στη­μά­των υγειο­νο­μι­κού εν­δια­φέ­ρο­ντος στα οποία ερ­γά­ζο­νταν.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.