Ειδήσεις

Στον εισαγγελέα και δεύτερη ξενοδοχειακή μονάδα

Στον εισαγγελέα προσέφυγε κι για άλλη ξενοδοχειακή επιχείρηση το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου μετά από πρωτοβουλία του Πρόεδρου. Εργαζόμενοι επιχείρησης που εδρεύει στην Ιαλυσό, κατήγγειλαν αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα ότι δεν έχουν λάβει δεδουλευμένα από την σεζόν 2012, 2013, άλλα και τους μισθούς του 2014.

Αν και ο Πρόεδρος παρενέβη αρκετές φορές, οι προσπάθειες του δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα οδηγώντας εργαζόμενους και Σωματείο σε στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η προσπάθεια για άλλη μα φορά απέβη άκαρπη, αφού οι εργαζόμενοι έλαβαν μόνο ένα μικρό ποσοστό των οφειλόμενων. Έτσι ο πρόεδρος σήμερα 06.06.2014 απευθύνθηκε για το ζήτημα στον εισαγγελέα Κύριο Μπούτσικο. Η επιχείρηση έχει κλιθεί να δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα την Τρίτη 10.06.2014 και ώρα 10:00 π.μ. παρουσία του Πρόεδρου και μελών του συμβούλιου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου