ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ουκρανία: Ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν μοναστήρι με 500 γυναικόπαιδα στο Ντονέτσκ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
74

«Οι εισβο­λείς έπληξαν τη Λαύρα του Σβια­το­γίρσκ στην περιοχή του Ντο­νέ­τσκ», ανα­φέ­ρει η συγκε­κρι­μένη ανάρ­τηση.

Τη Λαύρα του Σβια­το­γίρσκ στην περιοχή του Ντο­νέ­τσκ βομ­βάρ­δι­σαν ρωσικά αερο­σκάφη όπως μετα­δί­δει το Ukrinform επι­κα­λού­μενο ανάρ­τηση της ουκρα­νι­κής συνο­ριο­φυ­λα­κής στο Telegram.

«Οι εισβο­λείς έπληξαν τη Λαύρα του Σβια­το­γίρσκ στην περιοχή του Ντο­νέ­τσκ», ανα­φέ­ρει η συγκε­κρι­μένη ανάρ­τηση.

Σύμφωνα με τον Βολο­ντί­μιρ Ριμπάλ­κιν, επι­κε­φα­λής ΜΚΟ στην περιοχή, η αερο­πο­ρική επι­δρομή σημειώ­θηκε στις 11:05 το βράδυ του Σαβ­βά­του.

«Χτύ­πη­σαν τον γυναι­κω­νίτη. Αυτήν την ώρα, νεκροί και τραυ­μα­τίες ανα­σύ­ρο­νται από τα ερείπια», δήλωσε ο Ριμπάλ­κιν.

Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες, γυναί­κες και παιδιά βρί­σκο­νταν στον τόπο της επί­θε­σης. Δεν υπάρ­χουν πλη­ρο­φο­ρίες για τον αριθμό των θυμάτων.

Η Λαύρα της Κοι­μή­σεως της Θεο­τό­κου του Σβια­το­γίρσκ είναι μονα­στήρι του 13ου αιώνα που υπά­γε­ται στην Ουκρα­νική Ορθό­δοξη Εκκλη­σία, ενώ φιλο­ξε­νεί τα λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη του Σβια­το­γίρσκ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.