Τοπικές Ειδήσεις

Ξαφνική αδιαθεσία για τη Μίκα Ιατρίδη την ώρα της ομιλίας της στη Βουλή

Ιατρίδη

– Είχε αναρρώσει πρόσφατα από κορωνοϊό
Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Βουλή, λόγω αδιαθεσίας την οποία εμφάνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για την αναμόρφωση του ΕΦΚΑ. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κλήθηκε να μιλήσει όπως ήταν προγραμματισμένο για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Ανεβαίνοντας στο βήμα η κυρία Ιατρίδη αισθάνθηκε μία αδιαθεσία της με αποτέλεσμα η ίδια να μην μιλήσει τελικά αλλά να καταθέσει την ομιλία της στα πρακτικά. Όπως εξήγησε πριν κατέβει από το Βήμα δεν αισθάνθηκε καλά μιας και είχε αναρρώσει πρόσφατα από κορωνοϊό.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.