Ειδήσεις

Ακυβερνησία αλιευτικού σκάφους στην Κάλυμνο

αλιευτικο

Ακυβέρνητο, με έναν επιβαίνοντα λόγω μηχανικής βλάβης, έμεινε το αλιευτικό σκάφος «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ», ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή της Συκάτης Καλύμνου.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καλύμνου από το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού για παροχή συνδρομής στο αλιευτικό, το οποίο είχε μείνει ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης στις προπέλες.

Άμεσα στην περιοχή κατέπλευσε πλωτό περιπολικό σκάφος και εν συνεχεία το ταχύπλοο «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ» το οποίο συνοδεία του πλωτού περιπολικού, ρυμούλκησε το «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ» στην περιοχή Παλιόνησο Καλύμνου.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε και θαλάσσια ρύπανση ενώ από το Λιμεναρχείο Καλύμνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του αλιευτικού, μέχρι την αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.