Συνεχίζονται οι θάνατοι από κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Ρόδου.
Το μεσημέρι της Παρασκευής κατέληξε ακόμη ένας άνδρας ηλικίας 55 ετών με υποκείμενο νόσημα.
Από την αρχή της εβδομάδας, όπως έγραψε και χθες η «δημοκρατική» έχουν πεθάνει από κορωνοϊο 2 άνδρες, 88 ετών και 78 ετών αντίστοιχα και 2 γυναίκες, 91 και 67 ετών αντίστοιχα
Ο ένας από τους 4 ήταν εμβολιασμένος με μόνον δύο δόσεις (δεν είχε κάνει την τρίτη δόση), ένας εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις, ενώ οι άλλοι ήταν ανεμβολίαστοι.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ Γρηγόρης Ρουμάνης δήλωσε χθες στην ΕΡΤ για την αύξηση των θανάτων:
«Οι περισσότεροι θάνατοι αφορούν άτομα μεγάλης ηλικίας, ανεμβολίαστα, που καταφθάνουν στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, στο τελευταίο στάδιο. Φοβάμαι ότι θα δούμε και χειρότερα».
Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 49 άτομα με κορονοϊό. Έχει μετατραπεί και η Β Παθολογική σε μονάδα covid επειδή εδώ και μέρες έχει αυξηθεί η προσέλευση και ο χώρος της αρμόδιας κλινικής δεν επαρκεί.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.