Αθλητικά

Η Νίκη Χαντσαρίδου στη «Φάρμα»

Η προπονήτρια, υπεύθυνη του Φιλαθλητικού Καλύμνου στην κολύμβηση και γυμνάστρια Νίκη Χαντσαρίδου από την Κάλυμνο θα συμμετέχει στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 «Η Φάρμα», όπως ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Η Νίκη Χαντσαρίδου είναι κόρη του γνωστού προπονητή της Ε.Α.ΚΑ. στο μπάσκετ Δημήτρη Χαντσαρίδη.
Αναλυτικά στην ανάρτησή της, αναφέρει τα εξής:
«Ένα ταξίδι περιπέτειας ξεκινά για εμένα στην ”Φάρμα”. Αφήνω τα αγαπημένα μου πρόσωπα, τις ανέσεις και την όμορφη καθημερινότητά μου για να βιώσω την ζωή της φάρμας και του παιχνιδιού.
Ξεκινώ ένα ταξίδι με άγνωστη διάρκεια και έκβαση που είναι μια πρόκληση που αποδέχθηκα και σίγουρα θα δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές μου. Μια περιπέτεια που θα χρειαστεί να ξεπεράσω στερήσεις και δυσκολίες, να συμβιώσω με παίκτες που έχουν διαφορετικές προσωπικότητες, να συνεργαστώ μαζί τους και τέλος να τους συναγωνιστώ στις δοκιμασίες και τα παιχνίδια.
Αγαπημένοι μου ήδη μου λείπετε, νιώθω όμως την θετική σας ενέργεια και την αγάπη σας. Ραντεβού στο παιχνίδι».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου