Αθλητικά

Super League 2: Πρόταση στα… σκαριά από το ONE Channel

Μία νέα πρόταση «έπεσε» στο τραπέζι σχετικά με το τηλεοπτικό τοπίο για το πρωτάθλημα της Super League 2. Η σχετική επισήμανση έγινε προς τον Κώστα Καραπαπά προκειμένου τα δικαιώματα του πρωταθλήματος να αγοραστούν από το ONE Channel.
Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/11), το αίτημα κατατέθηκε προς τον εκπρόσωπο και αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος όπως τόνισε θα το μεταφέρει προς τη διοίκηση του καναλιού.
Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο κανάλι μετέδωσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Β’, Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ.
Από εκεί και πέρα, η πρόταση της ΕΡΤ παραμένει ίδια με αυτή που από την πρώτη στιγμή έχει επισημανθεί με τους όρους που είχε παρουσιαστεί στη Super League 2.
Για την ώρα, οι ομάδες εξακολουθούν να μη συμφωνούν και μένει να φανεί ειδικότερα στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η προοπτική του ONE, αν θα κάνουν πίσω και θα αποδεχτούν εν τέλει την πρόταση της δημόσιας τηλεόρασης.
Πηγή: athlitiko

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου