Αθλητικά

Ο.Α. Αγίου Σουλά: Το «ευχαριστώ» για τις εγκαταστάσεις

Ανακαινίστηκαν τα γήπεδα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά, με τον Όμιλο να εκδίδει την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σούλα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι συνεργάστηκαν και δούλεψαν για την ανακαίνιση των δύο γηπέδων στις εγκαταστάσεις του στο άλσος Αγίου Σουλά.
Πρόκειται για μια προσπάθεια η οποία ξεκίνησε το 2012 με πολλές δυσκολίες, όμως δεν σταμάτησε ποτέ, ώστε να φτάσουμε πλέον το 2021 στην υλοποίηση του ονείρου μας: να έχει δηλαδή και η περιοχή μας τις ιδανικές εγκαταστάσεις για να αθλούνται τα παιδιά μας και όλοι όσοι αγαπούν το άθλημα της αντισφαίρισης και γενικά τον αθλητισμό.
Γι’ αυτό λοιπόν οφείλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τους ανθρώπους εκείνους που μας έδωσαν τον λόγο τους ότι θα μας βοηθήσουν και το έκαναν άμεσα πράξη: Τον αντιδήμαρχο κ. Νεκτάριο Φλοσκάκη, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Σορωνής και τον πρόεδρο αυτού κ. Μανώλη Μπονιάτη, την επιτροπή διαχείρισης αθλητικών εγκαταστάσεων Αγίου Σουλά καθώς επίσης και τον αντιπρόεδρο της ΕΦΟΑ και μέλος του ΔΟΠΑΡ κ. Μιχάλη Πανάγο.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιάννη Χατζηκυριαζή (χωματουργικές εργασίες) και στον κ. Μιχάλη Διακολαμπριανό (υδραυλικές εργασίες) για την πολύτιμη βοήθειά τους και την αφιλοκερδή προσφορά τους.
Ευχαριστούμε πολύ! Και συνεχίζουμε δυνατά…».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου