ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγκλημα στη Ρόδο: «Ο δολοφόνος την καταπίεζε, την ζήλευε και την παρακολουθούσε», λένε η μητέρα και οι φίλοι της Ντόρας

news room 3 λεπτά ανάγνωση
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑ

«Δεν του άρεσε να ανε­βά­ζει το παιδί μου φωτο­γρα­φίες στα social media» λέει η μητέρα της άτυχης Ντόρας – «Φοβόταν τον τελευ­ταίο καιρό» λέει άνθρω­πος από το φιλικό περι­βάλ­λον της 31χρονης εκπα­δευ­τι­κού – Το σκο­τεινό παρελ­θόν του δολο­φό­νου: Ξυλο­δαρ­μοί, απα­γω­γές και όπλα

Πίσω από τα χαμό­γελα της μονα­δι­κής φωτο­γρα­φίας του ζευ­γα­ριού κρυ­βό­ταν καλά το δράμα που περ­νούσε η 31χρονη εκπαι­δευ­τι­κός στη Ρόδο.

Η εικόνα αυτή ήταν η μονα­δική που είχε αναρ­τή­σει στα social media ο 40χρονος δράστης και αυτό­χει­ρας δεί­χνο­ντας το ζευγάρι αγκα­λια­σμένο και ευτυ­χι­σμένο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη μητέρα της άτυχης Ντόρας η οποία μίλησε στο protothema.gr, ο δράστης -ο οποίος ήταν χωρι­σμέ­νος με ένα παιδί- είχε γράψει χαρα­κτη­ρι­στικά πάνω από τη φωτο­γρα­φία «Η δική μας ζωή».

«Δεν του άρεσε να ανε­βά­ζει το παιδί μου φωτο­γρα­φίες, της το είχε απα­γο­ρεύ­σει. Το παιδί μου, το σεβά­στηκε. Έβαλε μια μόνο φωτο­γρα­φία στα social media όταν του είπε η κόρη μου ότι θα φύγει και όταν έφυγε η κόρη μου, τον μπλό­καρε. Είναι η μόνη φωτο­γρα­φία που ανέβασε αυτός και έγραφε “Η δική μας ζωή”. Την ανέβασε γιατί ήξερε ότι έχανε την κόρη μου», λέει χαρα­κτη­ρι­στικά η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

«Μια φορά τον γνώρισα, τα παιδιά ήθελαν να μείνουν μόνα τους για να γνω­ρι­στούν καλύ­τερα και το είχα σεβα­στεί. Μια φορά, αυτός μου είχε κάνει κάτι παρά­πονα ότι η κόρη μου θέλει να φύγει και ότι έπρεπε να την ενθαρ­ρύνω εγώ να μείνει στο σπίτι της, σαν να ήταν παντρε­μένη, ενώ ήταν μια γνω­ρι­μία. Του είπα, το κρεβάτι της είναι εδώ, αν θέλει να μείνει μαζί σου ας μείνει. Αν δεν θέλει, την περι­μένω. Και μου είπε, ότι δεν τον βοηθάω», κατα­λή­γει η μητέρα της άτυχης Ντόρας στο protothema.gr.

Την ίδια ώρα, άνθρω­πος από το φιλικό περι­βάλ­λον της Ντόρα μιλά στο protothema.gr για τις άσχημες στιγμές που βίωνε η αγα­πη­μένη της φίλη.

«Η Ντόρα δεν ήταν καλά, την κατα­πί­εζε σε πολλά πράγ­ματα. Την ζήλευε πάρα πολύ, τις έσβησε όλες τις φωτο­γρα­φίες στο facebook, δεν την άφηνε να έχει επαφές με τους γονείς της γιατί φοβόταν ότι θα επη­ρε­α­ζό­ταν από τους δικούς της που της έλεγαν: “κορι­τσάκι μου,αν δεν περνάς καλά μαζί του, χωρισέ τον κι γύρνα στο σπίτι σου”, όπως κι έκανε η Ντόρα όταν κατά­λαβε ότι ο άνθρω­πος αυτός είναι οξύ­θυ­μος. Δεν την είχε χτυ­πή­σει αλλά έλεγε συνεχώς ότι η γυναίκα πρέπει να μένει στο σπίτι και την κατα­πί­εζε πολύ τη Ντόρα. Δεν άντεχε άλλο μαζί του και του ζήτησε να χωρί­σουν. Από το καλο­καίρι και μετά, αφού χώρισαν, η Ντόρα τον είχε δει πολλές φορές να την παρα­κο­λου­θεί έξω από το σπίτι των γονιών της και αυτό την είχε τρο­μο­κρα­τή­σει λίγο… Φοβόταν τον τελευ­ταίο καιρό και δυστυ­χώς οι φόβοι της επι­βε­βαιώ­θη­καν».

Τι λέει αυτό­πτης μάρ­τυ­ρας

Αυτό­πτης μάρ­τυ­ρας που μίλησε στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως όταν άκουσε τον πυρο­βο­λι­σμό, βγήκε έξω και αντί­κρισε την άτυχη γυναίκα αιμό­φυρτη στο πεζο­δρό­μιο. Όπως είπε, δεν πήγε ο νους του. «Άκουσα θόρυβο και βγήκα έξω γιατί σκέ­φτηκα πως κάποιο λάστιχο έσκασε», είπε. Το ασθε­νο­φόρο του ΕΚΑΒ έφθασε μέσα σε λίγα λεπτά, όπως είπε, αλλά ήταν πλέον αργά.

Πηγή protothema.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.