Αθλητικά

Εξαιρετική κίνηση με Κουϊρουκίδη για τον Διαγόρα

Οι μετεγγραφικού ενδιαφέροντος ανακοινώσεις δεν είναι το τελευταίο διάστημα πολλές, ωστόσο οι λίγες που έχει καταγράψει μέχρι σήμερα η ΠΑΕ Διαγόρας μοιάζουν να είναι καλά μελετημένες και ουσιαστικές.
Στο δυναμικό της ομάδας του Σάκη Θεοδοσιάδη εντάχθηκε ο 26χρονος επιθετικός Μιχάλης Κουϊρουκίδης, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα τον Ιωνικό να κατακτήσει το περσινό πρωτάθλημα της Super League 2 και να προβιβαστεί στην πρώτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Η ανακοίνωση του «Γηραιού»:
«Έναν ακόμη παίκτη προσθέτει στο ρόστερ του ο Διαγόρας! Πρόκειται για τον Μιχάλη Κουϊρουκίδη, 26 ετών (18.1.1995), ύψους 1.92μ., που αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.
Έχει φορέσει τη φανέλα των ομάδων Προοδευτική, Καλλιθέα, Αστέρας Βάρης, Εργοτέλης, Ιωνικός (σεζόν 2018-2019), Α.Ο. Γλυφάδας, Πανιώνιος U20 και Καλαμάτα.
Τελευταία του ομάδα ήταν ο Ιωνικός Νικαίας, με τον οποίο πέρσι κέρδισε την άνοδο στη Super League 1.
Ο Κουϊρουκίδης θα ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της “κυανέρυθρης” ομάδα και ήδη έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη.
Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία, πολλά γκολ και πολλές επιτυχίες».
Να αποχωρήσει ζήτησε ο Κωστούλας
Εν τω μεταξύ, μακρινή αρχίζει να μοιάζει η προοπτική να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Διαγόρα ο Μάριος Κωστούλας, παρότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο.
Ο νεαρός αμυντικός φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση του «Γηραιού» να αποχωρήσει και εφόσον τελικά αποδεσμευτεί, το πλέον πιθανό είναι να συνεχίσει στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με τον οποίο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου