Αθλητικά

Αλέξανδρος Αλεξιάδης: «Να φανώ αντάξιος των προσδοκιών»

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης που πέρασε από τον πάγκο του ΓΑΣ Ιάλυσος στο παρελθόν, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας των Παίδων, με την ΕΠΟ να φιλοξενεί δηλώσεις του, όπως και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:
«Με την ευκαιρία της ανάληψης καθηκόντων προπονητή της Εθνικής Ομάδας Παίδων, ο κ. Αλέξανδρος Αλεξιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση.
‘’Εκτιμώντας και σεβόμενος τους συλλόγους στους οποίους εργάστηκα και με βοήθησαν να εξελιχθώ ως προπονητής, ιδιαίτερα την τελευταία τριετία, νιώθω μεγάλη τιμή και χαρά για το προνόμιο που μου δόθηκε να γίνω μέλος των προπονητών των Εθνικών Ομάδων. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και του τεχνικού διευθυντή Κώστα Κωνσταντινίδη, της Εκτελεστικής Επιτροπής και φυσικά του προέδρου της ΕΠΟ Θεόδωρου Ζαγοράκη. Μέσα από σκληρή δουλειά και συνεργασία θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της Εθνικής Ομάδας’’.
Ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης δήλωσε σχετικά με την έναρξη συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη: ‘’Καλωσορίζω τον Αλέξανδρο στην οικογένεια των Εθνικών Ομάδων και του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, στα οποία εκτιμώ βάσιμα ότι θα ανταποκριθεί ως άριστος γνώστης των τελευταίων γενιών Ελλήνων ποδοσφαιριστών’’».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου