Αθλητικά

Η καρδιά των παίδων “χτυπάει” στο “Βενετόκλειο”!

Η μεγάλη ώρα έφτασε για το παιδικό πρωτάθλημα… Σήμερα και αύριο διεξάγεται στο «Βενετόκλειο» το φάιναλ-φορ του παιδικού πρωταθλήματος για την ανάδειξη του πρωταθλητή Δωδεκανήσου. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα θα διεκδικήσουν τον τίτλο, σε μία διοργάνωση όπου μάλλον δεν χωρούν προγνωστικά, αφού αναμένεται να είναι αρκετά αμφίρροπη. Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος τερμάτισε πρώτος στον όμιλο Ρόδου, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά θα αγωνιστεί χωρίς έναν από τους καλύτερους παίκτες του (Βόνια), αφού τραυματίστηκε. Ο Κολοσσός έμεινε στη δεύτερη θέση του ομίλου Ρόδου και καλείται να βελτιώσει την εικόνα του, αν θέλει να στεφθεί πρωταθλητής Δωδεκανήσου. Η Ακαδημία Καλύμνου εντυπωσίασε στον όμιλο νήσων και θέλει να επαναλάβει στο «Βενετόκλειο» τον… άθλο του 2019 όταν κέρδισε τον Κολοσσό στον μεγάλο τελικό, πήρε τον τίτλο και έφτασε μέχρι το Final-6. Ο Έσπερος Κω με αθλητές μικρότερους και γεννημένους τα έτη 2006 και 2007 (του χρόνου θα είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο) ήρθε στη Ρόδο χωρίς άγχος και με διάθεσή να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στις 17:00 θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στην Ακαδημία Καλύμνου και τον Κολοσσό Ρόδου και στις 19:00 ο δεύτερος μεταξύ του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και του Εσπέρου Κω. Ο μικρός τελικός έχει προγραμματιστεί αύριο στις 11:00 και ο μεγάλος αμέσως μετά (13:00). Κάτοχος του τίτλου είναι ο Κολοσσός, ο οποίος πέρσι έφτασε μέχρι το Final-6 του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
ΦΑΙΝΑΛ-ΦΟΡ ΠΑΙΔΩΝ
ΣΗΜΕΡΑ:
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (17:00): Ακαδημία Καλύμνου- Κολοσσός Ρόδου
(Ασλανίδης- Αγγελής)
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (19:00): Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Έσπερος Κω
(Φάκαρος- Τσατταλιού)
ΚΥΡΙΑΚΗ(11/07):
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (11:00): Μικρός τελικός
(Αρνάς- Θεοδοσίου)
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (13:00): Μεγάλος τελικός
(Φάκαρος- Νικηφορίδης)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου