Αθλητικά

Διαγόρας: Αποφασισμένος για το καλύτερο

• Νοκ άουτ ενόψει Λεβαδειακού ο Σανδραβέλης που θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία
• Στο… ανανεωμένο ενωσιακό γήπεδο έγινε η χθεσινή προπόνηση

Η 3η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος της Super League 2 θέλει τον Διαγόρα να ταξιδεύει στην Βοιωτία όπου την Κυριακή στις 14:45 θα φιλοξενηθεί από τον Λεβαδειακό.
Ο «γηραιός» προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του μίνι πρωταθλήματος, παρότι η αγωνιστική του εικόνα ήταν καλή, τόσο κόντρα στον Εργοτέλη όσο και απέναντι στην Ξάνθη, γι’ αυτό και θέλει να πραγματοποιήσει ακόμα μία καλή εμφάνιση, αλλά αυτή την φορά να την συνδυάσει και με την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος.
Οι «κυανέρυθροι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από τα… πόδια τους για να κατακτήσουν τους πρώτους βαθμούς στη διαδικασία των play off. Φυσικά γνωρίζουν ότι η αποστολή τους είναι πολύ δύσκολη, καθώς ο Λεβαδειακός… καίγεται για βαθμούς στην προσπάθειά του να διατηρηθεί στο κόλπο της ανόδου, ωστόσο, στον «γηραιό» αισιοδοξούν ότι αν αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους τότε έχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν πόντο ή πόντους από το παιχνίδι την Κυριακής.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες νωρίς το μεσημέρι στο… ανανεωμένο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου (ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του συνδετικού τάπητα νέα γενιάς), με τον Σάκη Θεοδοσιάδη έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και ταχυδύναμης, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Η προετοιμασία του Διαγόρα για το παιχνίδι της Κυριακής, θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και ασκήσεις ενεργοποίησης.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει νωρίς το μεσημέρι, αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Λειβαδιά.
Τώρα όσον αφορά στα προβλήματα, ο έμπειρος τεχνικός τελικά δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Σανδραβέλη, καθώς δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί.
Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός εξακολουθεί να πονάει και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» από ημέρα σε ημέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.
Εκτός πλάνων είναι και ο ανέτοιμος Μιχάλης Αυγενικού που καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο, ενώ ο Γιώργος Κάκκο ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε σε δάχτυλο του ποδιού του, προπονήθηκε κανονικά και έθεσε τις υπηρεσίες του στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου