ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διπλή αεροδιακομιδή από Ρόδο και Αστυπάλαια

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ

Κινη­το­ποί­ηση στο υγειο­νο­μικό σύστημα του Ηρά­κλειου προ­κά­λεσε η διπλή επι­χεί­ρηση αερο­δια­κο­μι­δής που “στήθηκε” ανάμεσα σε τρία νησιά: Κρήτη, Ρόδο και Αστυ­πα­λαία.

Στα πτητικά μέσα, τους δια­σώ­στες του ΕΚΑΒ αλλά και στο ΠΑΓΝΗ που εφη­με­ρεύει σήμερα Μεγάλη Πέμπτη σήμανε συνα­γερ­μός,  για την περί­πτωση πρόωρου τοκετού γυναί­κας στη Ρόδο, της οποίας το βρέφος εμφά­νισε ταχύ­πνοια.

Το δεύτερο περι­στα­τικό αφορά σε 20χρονο στην Αστυ­πά­λαια, ο οποίος ακρω­τη­ριά­στηκε στο δάκτυλο του κάτω άκρου του και θεω­ρή­θηκε επι­βε­βλη­μένη η μετα­φορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Πηγή ekriti.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.