Αθλητικά

Βάτι: Παρακαταθήκη η δουλειά του περασμένου καλοκαιριού

Στην επόμενη αγωνιστική περίοδο αρχίζουν να στρέφουν το βλέμμα τους οι άνθρωποι του Διαγόρα Βατίου, με την προσδοκία η δουλειά του περασμένου καλοκαιριού να μην πάει «στράφι» και το προσεχές να μη γεννήσει την ανάγκη για την πραγματοποίηση πολλών αλλαγών.
Κάποιες λίγες ο προπονητής Γιάννης Καμπούρης δεν τις αποκλείει, αφ΄ ενός διότι γνωρίζει πως δεν θα είναι σε θέση να κρατήσει ετσιθελικά έναν ποδοσφαιριστή που για οποιονδήποτε λόγο θα θελήσει να αποχωρήσει (πάντα όμως με την προϋπόθεση πως είτε δεν θα υπάρχουν, είτε θα έχουν διευθετηθεί οι όποιες οικονομικές εκκρεμότητες), αφ’ ετέρου δε διότι πάντα υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.
Σε κάθε περίπτωση, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» της νότιας Ρόδου ελπίζει, πως οι περισσότεροι από τους παίκτες του φετινού ρόστερ θα παραμείνουν και θα συνθέσουν ξανά ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό σύνολο.
Η όποια ουσιαστική συζήτηση για την επόμενη μέρα θα ανοίξει μόνο όταν αρθεί το lockdown στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και θα οριστεί το πλαίσιο που θα καθορίσει τη συνέχεια. Αυτός είναι και ο λόγος που τουλάχιστον προς το παρόν, οι Βατενοί δεν είναι σε θέση να απαντήσουν στο ερώτημα αν θα είναι παρόντες στο γήπεδο για να αγωνιστούν, στην περίπτωση που η φετινή Α’ κατηγορία Blue Star Ferries επανεκκινήσει για τις ομάδες που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Το σενάριο μίας τέτοιου τύπου επανέναρξης βρίσκεται μεν στο πίσω μέρος του μυαλού του Γιάννη Καμπούρη, ωστόσο ο ίδιος θα το επεξεργαστεί μόνο όταν το τοπίο ξεκαθαρίσει επίσημα. Επιπλέον, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως αν ο αριθμός των συμμετεχουσών ομάδων είναι μικρός, ο ίδιος δεν θα υποβάλλει τους ποδοσφαιριστές του σε μία διαδικασία, για την οποία πιστεύει πως δεν τους προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό, παρά μόνο θα τους ταλαιπωρήσει.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου