ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Εφυγε” σε ηλικία 85 ετών η Ελένη Καμπούρη – Την Πέμπτη η κηδεία στο Βάτι

news room 1 λεπτό ανάγνωση
24243423324324

Μεγάλη θλίψη σκόρ­πισε ο θάνατος σε ηλικία 85 ετών της Ελένης Καμπούρη μητέρας του γνωστού επι­χει­ρη­μα­τία του του­ρι­σμού κ. Γιάννη Καμπούρη και γιαγιάς του αντι­δη­μάρ­χου επί των Οικο­νο­μι­κών του Δήμου Ρόδου κ. Τηλέ­μα­χου Καμπούρη.

Την 17η Ιανουα­ρίου η οικο­γέ­νεια έχασε ακόμη ένα μέλος της, την Μαριάνθη Καββάδα σε ηλικία 83 ετών, μητέρα της κ. Ελένης Καββάδα – Καμπούρη.

ΚΗΔΕΙΑ

Τη λατρευτή μας μητέρα, γιαγιά, προ­για­γιά και αδελφή

ΕΛΕΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΗ

Ετών 85

Θανούσα κηδεύ­ουμε την Πέμπτη 28 Ιανουα­ρίου 2021 και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Θεο­λό­γου στο Βάτι .

Τα παιδιά

Γιάννης  – Ελένη

Γιάννης – Βασούλα

Γιάννης – Χρι­στίνα

Τα εγγόνια και τα δισέγ­γονα

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ

ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΑΤΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ

ALPHA BANK.  IBAN: GR6501408240824002101046909

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.