ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταδίκη 19χρονου Πακιστανού για βιασμό ανηλίκου στο Κ.Υ.Τ. της Κω!

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Ποινή κάθειρ­ξης 15 ετών επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικα­στή­ριο της Ρόδου σε έναν 19χρονο Πακι­στανό, που κρίθηκε ένοχος, χωρίς ελα­φρυ­ντικά, βιασμού ενός ανή­λι­κου αγοριού στο Κ.Υ.Τ. της Κω.

Ο κατη­γο­ρού­με­νος την 19η Ιουλίου 2019 και περί ώρα 23.00 οδήγησε σε θαμνώδη περιοχή ένα ανήλικο αγόρι και χωρίς τη θέλησή του, τον έριξε επί του εδάφους, του κατέ­βασε το παντε­λόνι και το εσώ­ρουχο και το βίασε.

Ο κατη­γο­ρού­με­νος είχε συνα­ντή­σει νωρί­τερα τον ανήλικο και του παρέ­στησε ψευδώς ότι θα τον πήγαινε στον πατέρα του κι έτσι τον έπεισε να τον ακο­λου­θή­σει και συγκε­κρι­μένα τον έπεισε να τον πάρει στους ώμους του.

Ξαφνικά στα­μά­τησε σε ένα σκο­τεινό σημείο και προέβη στις περι­γρα­φό­με­νες πράξεις, τις οποίες στα­μά­τησε λόγω του ό,τι ο ανή­λι­κος φώναζε πολύ δυνατά και φοβή­θηκε πιθανή σύλληψή του.

Ντύθηκε και πήρε τον ανήλικο από το χέρι και τον οδήγησε στο ΚΥΤ, ενώ στη δια­δρομή τον απεί­λησε ότι αν μιλούσε γι’ αυτό που έγινε θα σκότωνε τον πατέρα του.

Ο ανή­λι­κος, ωστόσο, επέ­στρεψε στον πατέρα του κλαί­γο­ντας και διη­γή­θηκε τα όσα έγιναν με απο­τέ­λε­σμα ο πατέρας του να καταγ­γεί­λει το συμβάν στην αστυ­νο­μία.

Από την ιατρο­δι­κα­στική έκθεση κλι­νι­κής εξε­τά­σεως που διε­νερ­γή­θηκε στον ανήλικο, προ­έ­κυψε ερυ­θρό­τητα της πρω­κτι­κής χώρας, ενώ το συμπέ­ρα­σμα αυτής είναι ότι ο ανή­λι­κος έφερε σημεία δηλω­τικά βίαιης εισόδου ξένου σώματος στον πρωκτό του.

Χθες απο­λο­γού­με­νος ομο­λό­γησε τις πράξεις που του απο­δί­δο­νται και ισχυ­ρί­στηκε ότι τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.