ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Μάνος Κόνσολας εξελέγη καθηγητής στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Στη βαθμίδα του Καθη­γητή στο Πανε­πι­στή­μιο Αιγαίου εξελέγη ομόφωνα και παμ­ψη­φεί ο Βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου, κ. Μάνος Κόν­σο­λας, γεγονός που απο­τε­λεί επι­στέ­γα­σμα μιας 19ετούς ακα­δη­μαϊ­κής καριέ­ρας και δια­δρο­μής, που συν­δέ­θηκε με ένα πλούσιο επι­στη­μο­νικό, διδα­κτικό, ερευ­νη­τικό και συγ­γρα­φικό έργο.

Ο Μάνος Κόν­σο­λας έχει διδάξει σε Δια­τμη­μα­τικά και Μετα­πτυ­χιακά Προ­γράμ­ματα του Πανε­πι­στη­μίου Αιγαίου και άλλων Πανε­πι­στη­μίων της χώρας και είναι μέλος σε διε­θνείς επι­στη­μο­νι­κές και εκπαι­δευ­τι­κές ενώσεις.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κόν­σο­λας τονίζει:

«Είμαι, εδώ και χρόνια, μέλος της μεγάλης οικο­γέ­νειας του Πανε­πι­στη­μίου Αιγαίου. Έχοντας υπη­ρε­τή­σει σε όλες τις βαθ­μί­δες, απο­τε­λεί μεγάλη τιμή για μένα η εκλογή μου στη βαθμίδα του καθη­γητή, αλλά και η θετική απο­τί­μηση της ακα­δη­μαϊ­κής μου δια­δρο­μής από καθη­γη­τές δια­φο­ρε­τι­κών Πανε­πι­στη­μίων της χώρας και του εξω­τε­ρι­κού που συμ­με­τεί­χαν στο εκλε­κτο­ρικό σώμα.

Το Πανε­πι­στή­μιο απο­τε­λεί για μένα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, που υπήρχε πριν την πολι­τική και θα υπάρχει και μετά την πολι­τική».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.