Αθλητικά

ΔΕΑΣ Δάφνη: «Με κάρτα η είσοδος στο γήπεδο»

Ο ΔΕΑΣ Δάφνη με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε τους γονείς των μικρών αθλητών του, ότι τα παιδιά αλλά και οι ίδιοι θα πρέπει να εκδώσουν κάρτα μέλους του ΔΟΠΑΡ, έτσι ώστε να τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αγαπητά Δαφνάκια, αγαπητοί γονείς και φίλες, φίλοι του αθλητικού μας σωματείου.
Μας έχετε λείψει και εσείς, αλλά και οι ωραίες αθλητικές στιγμές και δράσεις με τα Δαφνάκια μας. Σε αναμονή των εξελίξεων λόγω της πανδημίας αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση από Γ.Γ.Α., ΕΟΔΥ και ΔΟΠΑΡ για την συνέχιση των δράσεων μας στα τμήματα των Ακαδημιών μας (από 3+ ετών μέχρι Ε’ Δημοτικού).
Συνεχίζονται οι προπονήσεις με περιορισμένο αριθμό ΜΟΝΟ στον ανοιχτό χώρο για τα αγωνιστικά μας τμήματα (12+, ΣΤ’ Δημοτικού και πάνω) που έχουν Δελτίο ΣΕΓΑΣ, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τους κανόνες που ισχύουν.
Τέλος, πρέπει να κάνετε τις διαδικασίες για να αποκτήσουν τα παιδιά σας αλλά και εσείς ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του ΔΟΠΑΡ. Με αυτή την κάρτα θα επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο όταν θα επαναλειτουργήσει πλήρως. Από αυτή την εβδομάδα θα ισχύει μόνο για τα αγωνιστικά τμήματα πάντα μαζί με την υπόδειξη του αθλητικού αγωνιστικού τους δελτίου ΣΕΓΑΣ.
Να προσέχετε και να είστε ασφαλείς!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου