ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Την 04-09-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνε­λή­φθη­σαν στη πόλη της Ρόδου, από περι­πο­λού­ντες αστυ­νο­μι­κούς της Ο.Π.Κ.Ε., δυο 21χρονοι αλλο­δα­ποί στην κατοχή των οποίων βρέ­θη­καν και κατα­σχέ­θη­καν ποσό­τητα ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης βάρους -3,5- γραμμ. και αυτο­σχέ­διο τσιγάρο κάν­να­βης.

Σύλληψη μη νόμιμης αλλο­δα­πής στη Ρόδο Την 04-09-2020 το μεση­μέρι συνε­λή­φθη στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Δια­χεί­ρι­σης Μετα­νά­στευ­σης Ρόδου, 24χρονη αλλο­δαπή, η οποία διέμενε παρά­νομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινή­θηκε η δια­δι­κα­σία επι­στρο­φής.

Την 04-09-2020 το από­γευμα συνε­λή­φθη στην Κω από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Ασφα­λείας Κω, 48χρονος αλλο­δα­πός γιατί σε βάρος του εκκρε­μούσε απόφαση Τρι­με­λούς Εφε­τείου Αθηνών, για από­πειρα ληστείας.

Την 04-09-2020 το βράδυ συνε­λή­φθη στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Αερο­λι­μένα Κω, 32χρονος αλλο­δα­πός ο οποίος ως επι­βά­της σε αερο­πλάνο που εκτε­λούσε διεθνή πτήση, δεν συμ­μορ­φω­νό­ταν στις οδηγίες του πλη­ρώ­μα­τος για την ορθή χρήση προ­στα­τευ­τι­κής μάσκας, δια­τα­ράσ­σο­ντας την ασφά­λεια της πτήσης

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.