ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην Πάτμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για λήψη δειγμάτων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τεστ

Στην Πάτμο θα βρεθεί τις αμέσως επό­με­νες ημέρες κλι­μά­κιο του ΕΟΔΥ προ­κει­μέ­νου να διε­ξά­γει ό,τι προ­βλέ­πε­ται για τη δια­σφά­λιση της δημό­σιας υγείας. Προη­γή­θηκε ομόφωνο ψήφισμα του Δημο­τι­κού Συμ­βου­λίου Πάτμου.

Ο δήμαρ­χος Πάτμου, Λευ­τέ­ρης Πέντες, δήλωσε πως «αισίως φτάσαμε 24 Αυγού­στου, βιώ­νο­ντας μια πολύ ιδιαί­τερη, δύσκολη και επίπονη του­ρι­στική περίοδο σε συν­θή­κες παν­δη­μίας. Κατα­φέ­ραμε με πολύ κόπο να είμαστε από τους λίγους δημο­φι­λείς προ­ο­ρι­σμούς, στους οποίους λει­τούρ­γη­σαν οι επι­χει­ρή­σεις κάτω από συν­θή­κες ευνοϊ­κό­τε­ρες άλλων προ­ο­ρι­σμών, έχοντας ωράρια λει­τουρ­γίας περιό­δου κανο­νι­κό­τη­τας.

Μέσα στις μάχες που δώσαμε και δίνουμε καθη­με­ρινά, συνέβη να υπήρχαν ορι­σμέ­νες παρά­πλευ­ρες απώ­λειες, εννο­ώ­ντας τα πρώτα ανα­με­νό­μενα επι­βε­βαιω­μένα κρού­σματα.

Αυτές, λοιπόν, τις απώ­λειες τις δια­χει­ρι­στή­καμε, ομο­λο­γου­μέ­νως, νηφάλια και υπεύ­θυνα, καθώς συνήλθε άμεσα το δημο­τικό συμ­βού­λιο και προ­χώ­ρησε στη λήψη καίριων απο­φά­σεων, κάποιες εκ των οποίων ήταν η απο­λύ­μανση των δημο­σίων χώρων του νησιού και η πρό­σκληση κλι­μα­κίου του ΕΟΔΥ το συντο­μό­τερο δυνατό».

Όπως ανα­φέ­ρει ο δήμαρ­χος Πάτμου, «ο ΕΟΔΥ με τη σειρά του, αντα­πο­κρι­νό­με­νος στο επι­τα­κτικό κάλεσμα αυτό, προ­γραμ­μα­τί­ζει άμεση επί­σκεψη στο νησί μας, προ­κει­μέ­νου να διε­ξά­γει ό,τι προ­βλέ­πε­ται για τη δια­σφά­λιση της δημό­σιας υγείας».

Ο κ. Πέντες ανα­φέ­ρει πως υπάρχει και για το θέμα αυτό στενή συνερ­γα­σία με τον έπαρχο, Μιχάλη Μου­σελλή.

Πηγή: ert.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.