ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες δικαιούχων για επιταγές αγοράς βιβλίων για το 2020

news room 2 λεπτά ανάγνωση
βιβλίο

Αναρ­τή­θη­καν χθες, 28 Ιουλίου 2020, οι προ­σω­ρι­νοί πίνακες Δικαιού­χων, Απο­κλειο­μέ­νων και Παρόχων Βιβλιο­πω­λείων – Εκδο­τι­κών Οίκων του Προ­γράμ­μα­τος Χορή­γη­σης Επι­τα­γών Αγοράς Βιβλίων έτους 2020, στον ιστό­τοπο του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr.

Οι δικαιού­χοι και πάροχοι που κατέ­θε­σαν ηλε­κτρο­νική αίτηση συμ­με­το­χής, έχουν δικαί­ωμα υπο­βο­λής μίας και μόνο ένστα­σης κατά των απο­τε­λε­σμά­των των προ­σω­ρι­νών Μητρώων και Πινάκων, από την Τετάρτη 29 Ιουλίου και ώρα 8:00 μέχρι την Παρα­σκευή 31 Ιουλίου και ώρα 23:59.

Δείτε αν είστε δικαιού­χοι, πατώ­ντας ΕΔΩ.

Η ένσταση υπο­βάλ­λε­ται απο­κλει­στικά ηλε­κτρο­νικά, με τους κωδι­κούς του TAXISnet ή τους κωδι­κούς πρό­σβα­σης πιστο­ποι­η­μέ­νων χρηστών ΟΑΕΔ, μέσω της δια­δι­κτυα­κής πύλης του Οργα­νι­σμού.

Η είσοδος στις ηλε­κτρο­νι­κές υπη­ρε­σίες του ΟΑΕΔ βρί­σκε­ται εδώ:

Οι δικαιού­χοι που κατα­θέ­τουν ηλε­κτρο­νική ένσταση προ­κει­μέ­νου να αξιο­λο­γη­θεί σωστά η ένστασή τους οφεί­λουν να:

έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύ­νο­νται για το εσφαλ­μένο απο­τέ­λε­σμα, λόγω μη σωστής συμπλή­ρω­σης της αίτησης, ανα­τρέ­χο­ντας σε αυτήν με τους κωδι­κούς πρό­σβα­σης στο σύστημα

ανα­φέ­ρουν τον λόγο της ένστα­σης (π.χ. μη έκδοση επι­τα­γής για ωφε­λού­μενο παιδί) και

τεκ­μη­ριώ­σουν τους ισχυ­ρι­σμούς τους, επι­συ­νά­πτο­ντας με ηλε­κτρο­νική σάρωση δικαιο­λο­γη­τικά απο­δει­κτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της Δημό­σιας Πρό­σκλη­σης.

Σε περί­πτωση αδυ­να­μίας ηλε­κτρο­νι­κής σάρωσης των δικαιο­λο­γη­τι­κών, οι δικαιού­χοι μπορούν να τα κατα­θέ­σουν στο αρμόδιο Κέντρο Προ­ώ­θη­σης Απα­σχό­λη­σης ή να τα δια­βι­βά­σουν απο­κλει­στικά με ηλε­κτρο­νικό ταχυ­δρο­μείο, μέχρι τη Δευτέρα 3 Αυγού­στου και ώρα 13:00.

Οι πάροχοι που κατα­θέ­τουν ηλε­κτρο­νική ένσταση οφεί­λουν να τεκ­μη­ριώ­νουν τους ισχυ­ρι­σμούς τους, επι­συ­νά­πτο­ντας στην ένστασή τους με ηλε­κτρο­νική σάρωση δικαιο­λο­γη­τικά απο­δει­κτικά των ισχυ­ρι­σμών τους μέχρι την Παρα­σκευή 31 Ιουλίου και ώρα 23:59. Δεν δίνεται η δυνα­τό­τητα στους παρό­χους να κατα­θέ­σουν τα δικαιο­λο­γη­τικά στο αρμόδιο ΚΠΑ2 ή να τα δια­βι­βά­σουν με ηλε­κτρο­νικό ταχυ­δρο­μείο.

Ενστά­σεις που δεν υπο­βάλ­λο­νται με ηλε­κτρο­νικό τρόπο δεν εξε­τά­ζο­νται.

Το φετινό πρό­γραμμα θα ξεκι­νή­σει νωρί­τερα, στις 24 Αυγού­στου 2020 ώστε να μπορούν να χρη­σι­μο­ποι­η­θούν οι επι­τα­γές πριν από την έναρξη του σχο­λι­κού έτους και θα ολο­κλη­ρω­θεί στις 31 Δεκεμ­βρίου 2020. Συνο­λικά θα εκδο­θούν 150.000 επι­τα­γές αξίας 20 ευρώ η καθεμία, συμπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νου του ΦΠΑ, με προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό 3 εκατ. ευρώ.

Για περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρίες, οι ενδια­φε­ρό­με­νοι μπορούν να επι­σκε­φτούν την ηλε­κτρο­νική διεύ­θυνση

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.